Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Leeland Songtekst: Falling For You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Leeland - Falling For You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Falling For You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Leeland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Leeland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Falling For You .

Origineel

A childlike love I had When we first began We ran and I fell behind I’ve been stuck here all this time You waited like a lover Who couldn’t let go of his bride I turned my back away from You Didn’t shed a tear or cry But I’m falling for You now I’m coming back to the place where we parted It’s for real this time So I’ll be here waiting where we started My feet were bruised I tried but I couldn’t fill Your shoes I went my way I bought the lie that I was all grown up Didn’t need You in my life The winter left me cold and frozen Looking for the truth But searching for the sun I found the place where I met You It feels so good To be in Your arms You never left me I just chose to stay behind I want to thank You for Your love That gives me freedom To run back, to come back

 

Vertaling

Een kinderlijke liefde die ik had Toen we begonnen We renden en ik viel achter Ik heb hier al die tijd vast U wachtte als een minnaar Wie kon het niet loslaten van zijn bruid Ik draaide mijn rug van je weg Heeft geen traan of huilen Maar ik ben die nu voor U Ik kom terug naar de plaats waar we afscheid Het is voor echte deze keer Dus ik zal hier te wachten waar we begonnen Mijn voeten waren gekneusd Ik heb geprobeerd maar ik kon niet invullen Uw schoenen Ik ging mijn weg Ik kocht de leugen dat ik al volwassen was geworden Heb je niet nodig in mijn leven De winter liet me koud en bevroren Op zoek naar de waarheid Maar zoeken naar de zon Ik vond de plek waar ik U Het voelt zo goed Om in Uw armen You never left me Ik koos blijven achter Ik wil u bedanken voor uw liefde Dat geeft mij vrijheid Om terug te draaien, om terug te komen