Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Leeland Songtekst: The Door

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Leeland - The Door ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Door? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Leeland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Leeland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Door .

Origineel

As the rain falls from heaven i'm lost in your love Your overwhelming jesus And were walking together holding hands Oh it's just you and me jesus Life is good hear food is growing On the beautiful branches There is rest and there is peace Inside the shade of your garden Jesus your the only one for me There's no way i'm leaving you Your the love the way the life the truth Your the door i'm walking through Angels are lifting songs of praise Oh there just singing your story And nothing can take me away from this place Lord i'm just lost in your glory Your love is the reason that i am here And i'm running to you cuz your all i need Jesus your the only one for me There's no way i'm leaving you Your the love the way the life the truth Your the door i'm walking through Jesus your the only one for me There's no way i'm leaving you Jesus your the only one for me There's no way i'm leaving you Your the love the way the life the truth Your the door i'm walking through Jesus your the only one for me There's no way i'm leaving you

 

Vertaling

Zoals de regen valt uit de hemel I'm lost in your love Uw overweldigende jesus En liepen samen hand in hand Oh het is gewoon jij en ik jesus Het leven is goed horen voedsel groeit Op het mooie takken Er is rust en er is vrede In de schaduw van uw tuin Jezus je de enige voor mij Er is geen manier waarop ik ben bij je weg Uw de liefde de manier waarop het leven van de waarheid Uw de deur ben ik een wandeling door Engelen zijn opheffing liederen van lof Oh er gewoon zingen uw verhaal En niets kan me weg van deze plaats Heer, ik ben gewoon verloren in uw heerlijkheid Uw liefde is de reden dat ik hier ben And I'm running cuz u uw All I Need Jezus je de enige voor mij Er is geen manier waarop ik ben bij je weg Uw de liefde de manier waarop het leven van de waarheid Uw de deur ben ik een wandeling door Jezus je de enige voor mij Er is geen manier waarop ik ben bij je weg Jezus je de enige voor mij Er is geen manier waarop ik ben bij je weg Uw de liefde de manier waarop het leven van de waarheid Uw de deur ben ik een wandeling door Jezusje de enige voor mij Er is geen manier waarop ik ben bij je weg