Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Leeland Songtekst: Weak Man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Leeland - Weak Man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Weak Man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Leeland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Leeland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Weak Man .

Origineel

Ahhh Ahhh Jesus give me Your heart Let there be a death in me I'm making room for all that You are Give me Your heart Jesus give me Your heart Break me down, build me up Let all the walls keep falling apart Build me up My creator, Oh my creator May I be low, low, low so you are made higher May I be low, low, low so you are made higher And I'll be weak for you are strong Weak for you are strong In the weak man Ahhh Ahhh Jesus give me Your heart Burn away all the drugs Come on let the fire start Give me Your heart My Creator, oh my creator May I be low, low, low so you are made higher May I be low, low, low so you are made higher And I'll be weak for you are strong Weak for you are strong In the weak man Ohhhhh I want to make you higher Ohhhh Lord its my heart's desire Ohhhh I want to make you higher Ohhhh May I be low, low so you are made higher May I be low, low, low so you are made higher And I'll be weak for you are strong Weak for you are strong May I be low, low, low so you are made higher May I be low, low, low so you are made higher And I'll be weak for you are strong Weak for you are strong Weak for you are strong Weak for you are strong In the weak man Ohhh In the weak man

 

Vertaling

Ahhh Ahhh Jezus, geef mij uw hart Laat er een dood in mij Ik ben het maken van ruimte voor alles wat je bent Geef mij uw hart Jezus, geef mij uw hart Breek me af, me op te bouwen Laat al de muren te houden uit elkaar te vallen Build me up Mijn schepper, Oh mijn schepper Mag ik als laag, laag, laag, zodat u worden hoger gemaakt Mag ik als laag, laag, laag, zodat u worden hoger gemaakt En ik zal zwak zijn want jij bent een sterke Zwakke voor u zijn sterk In de zwakke mens Ahhh Ahhh Jezus, geef mij uw hart Wegbranden alle drugs Kom op, laten we het vuur te starten Geef mij uw hart Mijn Schepper, oh mijn schepper Mag ik als laag, laag, laag, zodat u worden hoger gemaakt Mag ik als laag, laag, laag, zodat u worden hoger gemaakt En ik zal zwak zijn want jij bent een sterke Zwakke voor u zijn sterk In de zwakke mens Ohhhhh Ik wil je hoger Ohhhh Heer, zijn mijn hartenwens Ohhhh Ik wil je hoger Ohhhh Mag ik laag, laag, zodat u worden hoger gemaakt Mag ik als laag, laag, laag, zodat u worden hoger gemaakt En ik zal zwak zijn want jij bent een sterke Zwakke voor u zijn sterk Mag iklaag, laag, laag, zodat u worden hoger gemaakt Mag ik als laag, laag, laag, zodat u worden hoger gemaakt En ik zal zwak zijn want jij bent een sterke Zwakke voor u zijn sterk Zwakke voor u zijn sterk Zwakke voor u zijn sterk In de zwakke mens Ohhh In de zwakke mens