Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Leeland Songtekst: Yes You Have

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Leeland - Yes You Have ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Yes You Have? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Leeland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Leeland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Yes You Have .

Origineel

Elke boom en elke steen en Elke windvlaag, dat gekreun Ze zingen Uw lof Mijn God, ik zal zingen uw lof. Elke ster en open lucht Vertel van Uw glorie goddelijke Ze schreeuwen Uw lof Ze schreeuwen Uw lof, ja Je hebt mijn hart gestolen Ja, je hebt Je hebt mijn hart gestolen Ja, je hebt Je hebt veegde de vlekken En brak de ketenen Ja, je hebt Met Uw liefde U mij vrij Drie spijkers gaf me vrijheid Zo zal ik Uw lof te zingen Mijn God, ik zal uw lof zingen Oh, met Uw liefde U vergaf mijn zonde Ik ben mijn verleden en mijn beroep weer Zo zal ik Uw lof te zingen Ik zal uw lof zingen, ja Je hebt mijn hart gestolen Ja, je hebt Je hebt mijn hart gestolen Ja, je hebt Je hebt veegde de vlekken En brak de ketenen Ja, je hebt BRIDGE Als ik opstijgen naar de hemel, of verschuilen achter de nacht Ik kan Uw liefde niet worden uitgevoerd is achter me aan Als ik val in de zee, zal Uw hand mij verlossen Niemand zal uw plaats Omdat Dit alles is voor U, ja Dit alles is voor U Jij bent de koning van de wereld Jij bent de koning van de wereld Jij bent de koning van de wereld Jij bent de koning van de wereld Jij bent de koning van de wereld Jij bent de koning van de wereld Je hebt mijn hart gestolen Ja, je hebt Je hebt mijn hart gestolen Ja, je hebt Je hebt veegde de vlekken En brak de ketenen Ja, je hebt Je hebt mijn hart gestolen Ja, je hebt Je hebt mijn hart gestolen Ja, je hebt Je hebt veegde de vlekken En brak de ketenen Ja je hebt.

 

Vertaling

Elke boom en elke steen en Elke windvlaag, dat gekreun Ze zingen Uw lof Mijn God, ik zal zingen uw lof. Elke ster en open lucht Vertel van Uw glorie goddelijke Ze schreeuwen Uw lof Ze schreeuwen Uw lof, ja Je hebt mijn hart gestolen Ja, je hebt Je hebt mijn hart gestolen Ja, je hebt Je hebt veegde de vlekken En brak de ketenen Ja, je hebt Met Uw liefde U mij vrij Drie spijkers gaf me vrijheid Zo zal ik Uw lof te zingen Mijn God, ik zal uw lof zingen Oh, met Uw liefde U vergaf mijn zonde Ik ben mijn verleden en mijn beroep weer Zo zal ik Uw lof te zingen Ik zal uw lof zingen, ja Je hebt mijn hart gestolen Ja, je hebt Je hebt mijn hart gestolen Ja, je hebt Je hebt veegde de vlekken En brak de ketenen Ja, je hebt BRIDGE Als ik opstijgen naar de hemel, of verschuilen achter de nacht Ik kan Uw liefde niet worden uitgevoerd is achter me aan Als ik val in de zee, zal Uw hand mij verlossen Niemand zal uw plaats Omdat Dit alles is voor U, ja Dit alles is voor U Jijbent de koning van de wereld Jij bent de koning van de wereld Jij bent de koning van de wereld Jij bent de koning van de wereld Jij bent de koning van de wereld Jij bent de koning van de wereld Je hebt mijn hart gestolen Ja, je hebt Je hebt mijn hart gestolen Ja, je hebt Je hebt veegde de vlekken En brak de ketenen Ja, je hebt Je hebt mijn hart gestolen Ja, je hebt Je hebt mijn hart gestolen Ja, je hebt Je hebt veegde de vlekken En brak de ketenen Ja je hebt.