Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lefty frizzell Songtekst: release me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lefty frizzell - release me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van release me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lefty frizzell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lefty frizzell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals release me .

Origineel

[Intro:] Please release me let me go I don't love you anymore [Chorus:] To live together is a sin release and let me love again [Verse 1:] Oh I have found a new love dear and I will always want her near Her lips are warm while yours are cold release me please darling let me go I once loved your lovely face but now someone will take your place Can't you see that you can't win release me and let me love again Please release me let me go I don't love you anymore [Chorus]

 

Vertaling

[Intro:] laat me alsjeblieft gaan laat me gaan ik hou niet meer van je [Chorus:] Samenleven is een zonde laat me los en laat me weer liefhebben [Verse 1:] Oh ik heb een nieuwe liefde gevonden liefste en ik zal haar altijd dichtbij willen hebben Haar lippen zijn warm terwijl de jouwe koud zijn laat me alsjeblieft gaan schat laat me gaan Ik hield ooit van je mooie gezicht maar nu zal iemand je plaats innemen Zie je niet dat je niet kunt winnen, laat me vrij en laat me weer liefhebben Laat me alsjeblieft los, laat me gaan, ik hou niet meer van je [refrein]