Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: legiao urbana Songtekst: a via láctea

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: legiao urbana - a via láctea ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a via láctea? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van legiao urbana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van legiao urbana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a via láctea .

Origineel

Quando tudo está perdido. Sempre existe um caminho. Quando tudo está perdido. Sempre existe uma luz. Mas não me diga isso. Hoje a tristeza não é passageira. Hoje fiquei com febre a tarde inteira. E quando chegar a noite. Cada estrela parecerá uma lágrima. Queria ser como os outros. E rir das desgraças da vida. Ou fingir estar sempre bem. Ver a leveza das coisas com humor. Mas não me diga isso. É só hoje e isso passa. Só me deixe aqui quieto. Isso passa. Amanhã é um outro dia. Não é?. Eu nem sei por que me sinto assim. Vem de repente um anjo triste perto de mim. E essa febre que não passa. E meu sorriso sem graça. Não me dê atenção. Mas obrigado por pensar em mim. Quando tudo está perdido. Sempre existe uma luz. Quando tudo está perdido. Sempre existe um caminho. Quando tudo está perdido. Eu me sinto tão sozinho. Quando tudo está perdido. Não quero mais ser quem eu sou. Mas não me diga isso. Não me dê atenção. E obrigado por pensar em mim

 

Vertaling

Als alles verloren is. Er is altijd een manier. Als alles verloren is. Er is altijd een licht. Maar vertel me dat niet. Vandaag is de droefheid niet vluchtig. "Vandaag heb ik de hele middag koorts gehad. "En als de nacht komt... Elke ster zal op een traan lijken. Ik wou dat ik zoals de anderen kon zijn. En lachen om de tegenslagen van het leven. Of doen alsof het altijd goed gaat Om de lichtheid der dingen met humor te zien. Maar vertel me dat niet. Het is alleen vandaag en het zal voorbij gaan. Laat me hier gewoon met rust. Het gaat wel over. Morgen is er weer een dag. Is het niet? Ik weet niet eens waarom ik me zo voel. Plotseling is er een droevige engel naast me. En die koorts die maar niet weg wil gaan. En mijn saaie lach. Let maar niet op mij. Maar bedankt om aan mij te denken Als alles verloren is Er is altijd een licht Als alles verloren is Er is altijd een manier Als alles verloren is Ik voel me zo alleen Als alles verloren is. Ik wil niet meer zijn wie ik ben. Maar vertel me niet dat Let maar niet op mij. En bedankt dat je aan me denkt