Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: legiao urbana Songtekst: sagrado coração

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: legiao urbana - sagrado coração ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sagrado coração? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van legiao urbana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van legiao urbana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sagrado coração .

Origineel

Sei que tenho um coração. Mas é difícil de explicar. De falar de bondade e gratidão. E estas coisas que ninguém gosta de falar. Falam de um lugar. Mas onde é que está?. Onde há virtude e inteligência. E as pessoas são boas e sensíveis. E que a luz no coração. É o que pode me salvar. Mas não acredito nisso. Tento mas é só de vez em quando. Onde está este lugar?. Onde está essa luz?. Se o que vejo é tão triste. E o que fazemos tão errado?. E me disseram! Este lugar pode estar sempre ao seu lado. E a alegria dentro de você. Porque sua vida é luz. E quando vi seus olhos. E a alegria no seu corpo. E o sorriso nos seus lábios. Eu quase acreditei. Mas é tão difícil. Por isso lhe peço um favor. Pense em mim, ore por mim. E me diga: - este lugar distante está dentro de você. E me diga que nossa vida é luz. Diga que nossa vida é luz. Me fale do sagrado coração. Porque eu preciso de ajuda

 

Vertaling

Ik weet dat ik een hart heb. Maar het is moeilijk uit te leggen. Om te praten over vriendelijkheid en dankbaarheid. En deze dingen waar niemand graag over praat. Ze praten over een plaats. Maar waar is het? Waar er deugd en intelligentie is. En mensen zijn goed en gevoelig. En dat licht in het hart. Dat is wat me kan redden. Maar dat geloof ik niet. Ik probeer het, maar slechts af en toe. Waar is deze plek? Waar is dit licht? Als wat ik zie zo triest is. En wat doen we zo verkeerd? En dat heb ik gehoord! Deze plek kan altijd naast je zijn. En de vreugde in jou. Omdat je leven licht is. En toen ik je ogen zag. En de vreugde in je lichaam. En de glimlach op je lippen. Ik geloofde het bijna. Maar het is zo moeilijk. Dus vraag ik je om een gunst. Denk aan me, bid voor me. En zeg me: - deze verre plaats is binnenin je. En zeg me dat ons leven licht is. Zeg me dat ons leven licht is. Vertel me over het heilige hart. Omdat ik hulp nodig heb.