Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Leigh Nash Songtekst: Ocean Size Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Leigh Nash - Ocean Size Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ocean Size Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Leigh Nash! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Leigh Nash en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ocean Size Love .

Origineel

I know what I'm doing may be dumb I know I should not be staring at the sun But the thought of you leads me to temptation It's the same whatever side you're on Separated we are delicate and small And the space between, needs our attention I see you right in front of me, as close as you can get And I pray that you won't leave, this daydream yet And it might seem much too far, to get back to where you are But it's close enough, with an ocean size love So if you can't reach out to me, send a sign across the sea And I'll pick it up, with an ocean size love I don't have to worry any more If I really need you I'll go to the shore And the thought of you there is my protection I see you right in front of me, a vision in my head And I know this is as real, as a daydream gets And it might seem much too far, to get back to where you are But it's close enough, with an ocean size love So if you can't reach out to me, send a sign across the sea And I'll pick it up, with an ocean size love You make no sound, but I can hear you in the wind I can see this never ends, like the sea, like you for me And it's close enough, with an ocean size love So if you can't reach out to me, send a sign across the sea And I'll pick it up, with an ocean size love And it might seem much too far, to get back to where you are But it's close enough, with an ocean size love So if you can't reach out to me, send a sign across the sea And I'll pick it up, with an ocean size love Oh, oh... 6,613

 

Vertaling

Ik weet wat ik doe kan dom zijn Ik weet dat ik moet niet staren naar de zon Maar de gedachte van u leidt mij tot verleiding Het is hetzelfde welke kant je staat Gescheiden we zijn kwetsbaar en klein En de ruimte tussen, heeft onze aandacht Ik zie je recht voor me, zo dicht als je kunt krijgen En ik bid dat je nog niet zal verlaten, deze dagdroom En het lijkt veel te ver, om terug te keren naar de plaats waar je bent Maar het is dicht genoeg, met een oceaan grootte liefde Dus als je niet kunt bereiken voor mij, stuur dan een tekenover de zee En ik zal het op te rapen, met een oceaan grootte liefde Ik heb niet nog meer zorgen Als ik je echt nodig hebt ga ik naar de kust En de gedachte van u daar is mijn bescherming Ik zie je recht tegenover mij, een visioen in mijn hoofd En ik weet dat dit zo echt, als een dagdroom krijgt En het lijkt veel te ver, om terug te keren naar de plaats waar je bent Maar het is dicht genoeg, met een oceaan grootte liefde Dus als je niet kunt bereiken voor mij, stuur dan een teken over de zee En ik zal het op te rapen, met een oceaan grootte liefde Umaken geen geluid, maar ik kan u in de wind horen Ik kan dit zien nooit eindigt, als de zee, zoals jij voor mij En het is dichtbij genoeg, met een oceaan grootte liefde Dus als je niet kunt bereiken voor mij, stuur dan een teken over de zee En ik zal het op te rapen, met een oceaan grootte liefde En het lijkt veel te ver, om terug te keren naar de plaats waar je bent Maar het is dicht genoeg, met een oceaan grootte liefde Dus als je niet kunt bereiken voor mij, stuur dan een teken over de zee En ik zal het op te rapen, met een oceaan grootte liefde Oh, oh ... 6613