Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leighton meester Songtekst: on my side

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leighton meester - on my side ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van on my side? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leighton meester! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leighton meester en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals on my side .

Origineel

I've gotten far. It's no wonder we're apart. And what's it for if you're not happy anymore. On my side. It isn't like that I. Find myself alive in you now. Come and see me. My heart's beating. Come and save me. My heart's waiting for you. We're doing fine. Let's not leave it all behind. You're in my heart. And no matter where we are. On my side. It isn't like that I. Find myself alive in you now. Come and see me. My heart's beating. Come and save me. My heart's waiting for you

 

Vertaling

Ik ben ver gekomen. Het is geen wonder dat we uit elkaar zijn. En waar is het voor als je niet meer gelukkig bent. Aan mijn kant. Het is niet zoals dat ik. Vind mezelf levend in jou nu. Kom en zie me. Mijn hart klopt. Kom en red me. Mijn hart wacht op jou. Het gaat goed met ons. Laten we het niet allemaal achterlaten. Je zit in mijn hart. En het maakt niet uit waar we zijn. Aan mijn zijde. Het is niet zo dat ik. mezelf levend vind in jou nu. Kom en zie me. Mijn hart klopt. Kom en red me. Mijn hart wacht op jou