Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lelles e leonardo Songtekst: o pau quebrou

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lelles e leonardo - o pau quebrou ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o pau quebrou? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lelles e leonardo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lelles e leonardo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o pau quebrou .

Origineel

O pau quebrou lá em casa que fuzuê. Ela batia e me xingava pra valer. O pau quebrou. O pau quebrou lá em casa que fuzuê. O pau quebrou eu apanhei sem merecer. Um dia desse eu dormi fora. Com uma gata que me fez perder a hora. Tenho certeza que ninguém viu. Mas eu não sei como a danada descobriu. Ontem a coisa ficou pior. Cheguei em casa num fogo que dava dó. Quando me viu a sua raiva foi tanta. Pulou na minha garganta. E rasgou meu paletó. Depois da surra, quem manda é ela. Eu passo roupa, limpo o chão, lavo panela. Ela me bate por que é muito ciumenta. Ela quase me arrebenta. Apanho, mas gosto dela

 

Vertaling

De stok brak thuis, wat een ophef. Ze sloeg me en vervloekte me echt. De stok brak. De stok brak thuis, wat een gedoe. De stok brak en ik werd geslagen zonder dat ik het verdiende. Een dezer dagen sliep ik buiten. Met een meisje dat me de tijd deed vergeten. Ik weet zeker dat niemand het zag. Maar ik weet niet hoe de verdoemden erachter zijn gekomen. Gisteren werd het erger. Ik kwam thuis in een brand die meelijwekkend was. Toen ze me zag, was ze zo kwaad. Ze sprong in mijn keel. En scheurde mijn jas. Na de afranseling, heeft zij de leiding. Ik doe de was, maak de vloer schoon, was potten. Ze slaat me omdat ze erg jaloers is. Ze sloeg me bijna in elkaar. Ik word in elkaar geslagen, maar ik vind haar aardig.