Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lelles e leonardo Songtekst: sábado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lelles e leonardo - sábado ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sábado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lelles e leonardo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lelles e leonardo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sábado .

Origineel

Todo Sábado é assim. Eu me lembro de nós dois. É o dia mais difícil sem você. Outra vez os amigos chamam pra algum lugar. E outra vez eu não sei direito oque vou falar. Quero explodir por dentro. Inventar uma paixão. Qualquer coisa que me arranque a solidão. Um motivo pra não ficar outra noite assim. Sem saber se você vai voltar pra mim. Eu já tentei, fiz de tudo pra te esquecer. Eu até encontrei prazer, mas ninguém faz como você. Quanta ilusão, ir pra cama sem emoção. Se o vazio que vem depois só me faz lembrar de nós dois. Quero explodir por dentro. Inventar uma paixão. Qualquer coisa que me arranque a solidão. Um motivo pra não ficar outra noite assim. Sem saber se você vai voltar pra mim. Eu já tentei, fiz de tudo pra te esquecer. Eu até encontrei prazer, mas ninguém faz como você. Quanta ilusão, ir pra cama sem emoção. Se o vazio que vem depois só me faz lembrar de nós dois

 

Vertaling

Elke zaterdag is het zo. Ik herinner me ons tweeën. Het is de moeilijkste dag zonder jou. Een andere keer bellen vrienden me ergens op. En een andere keer weet ik niet precies wat ik ga zeggen. Ik wil van binnen ontploffen. Verzin een passie. Alles om me uit mijn eenzaamheid te halen. Een reden om niet nog zo'n nacht te blijven. Niet wetend of je bij me terug zult komen. Ik heb geprobeerd, ik heb alles gedaan om je te vergeten. Ik vond het zelfs leuk, maar niemand doet het zoals jij. Wat een illusie, naar bed gaan zonder emotie. Als de leegte die erna komt me alleen herinnert aan ons tweeën. Ik wil van binnen ontploffen. Verzin een passie. Alles om mijn eenzaamheid weg te nemen. Een reden om niet nog zo'n nacht te blijven. Niet wetend of je bij me terug zult komen. Ik heb geprobeerd, ik heb alles gedaan om je te vergeten. Ik vond het zelfs leuk, maar niemand doet het zoals jij. Wat een illusie, naar bed gaan zonder emotie. Als de leegte die erna komt me alleen herinnert aan ons tweeën