Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lemar Songtekst: Weight Of The World

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lemar - Weight Of The World ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Weight Of The World? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lemar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lemar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Weight Of The World .

Origineel

It's like chasing shadows I never seem to win Just when I'm over you I feel myself falling again No hope of grace I'm losing faith All I can do is pray Can you hear me? Can you hear me? Oh Can you hear me? It feels like the weight of the world Have the angels turned their back on me? It feels like the weight of the world Can't let go of what we use to be Oh, when all my cries Have gone unheard And I'm left on my knees It feels like the weight of the world Cause I still remember how it felt When you loved me When you loved me I've got no road to follow Left with no eyes to see No love to barrow Since you left I can barrely breathe In a lonely place And it can't be changed All I can do is pray Love me again Or set me free Love me again, Oh Love me again Or set me free

 

Vertaling

Het is net als Chasing Shadows Ik heb nooit lijkt te winnen Net als ik over je heen Ik voel me weer vallen Geen hoop op genade Ik verlies het geloof Alles wat ik kan doen is bidden Kun je me horen? Kun je me horen? Oh Kun je me horen? Het voelt als het gewicht van de wereld Hebben de engelen draaiden hun rug naar me toe? Het voelt als het gewicht van de wereld Kan je niet laten gaan van wat we gebruiken om Oh, als al mijn kreten Zijn gegaan ongehoorde En ik ben nog op mijn knieën Het voelt als het gewicht van de wereld Want ik herinner me nog hoe het voelde Als je van me hield Als je van me hield Ik heb geen weg te volgen Links met geen ogen om te zien Geen liefde naar Barrow Sinds jij bent weggegaan Ik kan barrely ademen In een eenzame plaats En het kan niet worden gewijzigd Alles wat ik kan doen is bidden Love me weer Of stel me vrij Love me weer, Oh Love me weer Of stel me vrij