Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lemonade Mounth Songtekst: Somebody

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lemonade Mounth - Somebody ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Somebody? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lemonade Mounth! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lemonade Mounth en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Somebody .

Origineel

Ineens zag ik je staan , honderd kilometer verderop. je keek in mijn richting maar na enkele minuten had ik door dat je niet naar me keek. Je keek naar het meisje achter mij. Jullie liepen naar elkaar toe en ik zag dat jullie verliefd waren. en ik ..... ik ben ook verliefd op jou ! maar je ziet me niet eens staan. Maar dat is ok onmogelijk want jij bent een populaire jongen en ik ben maar een gewoon meisje dat gevoelens kent. Maar je weet niet dat ik besta.

 

Vertaling

Ineens zag ik je staan , honderd kilometer verderop. je keek in mijn richting maar na enkele minuten had ik door dat je niet naar me keek. Je keek naar het meisje achter mij. Jullie liepen naar elkaar toe en ik zag dat jullie verliefd waren. en ik ..... ik ben ook verliefd op jou ! maar je ziet me niet eens staan. Maar dat is ok onmogelijk want jij bent een populaire jongen en ik ben maar een gewoon meisje dat gevoelens kent. Maar je weet niet dat ik besta.