Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lena horne Songtekst: i got rhythm

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lena horne - i got rhythm ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i got rhythm? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lena horne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lena horne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i got rhythm .

Origineel

I got rhythm I got music I got my man Who could ask for anything more? I got daisies In green pastures I got my man Who could ask for anything more? Old man trouble, I don't mind him You won't find him 'round my door I got starlight I got sweet dreams I got my man Who could ask for anything more? You know I never ask for I'll never ask for anything more Ah! Old man trouble, I don't mind him You won't find him round my door Because I got starlight I got some sweet dreams I got my man, who could ask for anything more? I got my man Who could ask for Who could ask for anything more? Who could ask for anything more?

 

Vertaling

Ik heb ritme Ik heb muziek Ik heb mijn man Wie kan er om iets meer? Ik heb madeliefjes In groene weiden Ik heb mijn man Wie kan er om meer vragen? Oude man problemen, Ik let niet op hem Je zult hem niet vinden bij mijn deur Ik heb sterrenlicht Ik heb zoete dromen Ik heb mijn man Wie kan er om meer vragen? Je weet dat ik nooit iets vraag Ik zal nooit meer om iets vragen Ah! Oude man problemen, Ik let niet op hem Je zult hem niet vinden rond mijn deur Want ik heb sterrenlicht Ik heb zoete dromen Ik heb mijn man, wie kan er om meer vragen? Ik heb mijn man Wie kan er nog meer Who could ask for iets meer? Wie kan er nog meer vragen?