Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lena machado Songtekst: mom

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lena machado - mom ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mom? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lena machado! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lena machado en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mom .

Origineel

Mom, I love you Yes I do (yes I do) Wait for my mom be home real soon I never knew how much you meant to me Now, that I'm so many miles away from you Oh, let god know when and where we'll meet again To hold you in my arms, once more (once more) To hear your voice, to see (your smile) Oh god, do please keep my mom I never knew how much you meant to me Now, that I'm so many miles away from you Oh, let god know when and where we'll meet again To hold you in my arms once more (once more) To hear your voice, to see (your smile) Oh god, do please, keep my mom Please keep my mom

 

Vertaling

Mam, ik hou van je Ja, dat doe ik. Ja, dat doe ik. Wacht tot mijn moeder snel thuis is. Ik heb nooit geweten hoeveel je voor me betekende. Nu ik zo ver van je vandaan ben Oh, laat God weten wanneer en waar we elkaar weer zullen zien Om je nog één keer in mijn armen te houden. Om je stem te horen, om je glimlach te zien Oh god, hou alsjeblieft mijn moeder Ik heb nooit geweten hoeveel je voor me betekende Nu ik zo ver van je vandaan ben Oh, laat god weten wanneer en waar we elkaar weer zullen zien Om je nog één keer in mijn armen te houden (once more) Om je stem te horen, om je glimlach te zien Oh god, alsjeblieft, hou mijn moeder Alsjeblieft, hou mijn moeder