Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lena Meyer Landrut Songtekst: You Can't Stop Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lena Meyer Landrut - You Can't Stop Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You Can't Stop Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lena Meyer Landrut! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lena Meyer Landrut en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You Can't Stop Me .

Origineel

You can't stop me, no Everything I like to do I do it, so Better step back, I'm coming Oh, oh, oh, yeah You can't stop me, no Everything I like to do I do it, so Better step back, I'm coming O, o, o, oh, yeah You can't stop me, no Everything I like to do I do it, so Better step back, I'm coming O, o, o, oh, yeah Keep it up on the bass line Today it is my time Don't want no stupid boys Listen to my stuff I want you to hate me I want you to love me I'm heading straight To the sky baby Gonna keep it rough 3, 2, 1, go You can't stop me, no Everything I like to do I do it, so Better step back, I'm coming O, o, o, oh, yeah You can't stop me, no Everything I like to do I do it, so Better step back, I'm coming O, o, o, oh, yeah Your brain becomes leak tight When your enter my site Your tempting look is not Take control of me Cause I set the rules now Better stop to bow wow Your mind starts spinning now Right in front of me 3, 2, 1, go You can't stop me, no Everything I like to do I do it, so Better step back, I'm coming O, o, o, oh, yeah You can't stop me, no Everything I like to do I do it, so Better step back, I'm coming O, o, o, oh, yeah If you appreciate my attitude You will never let me down 3, 2, 1, go You can't stop me, no Everything I like to do I do it, so Better step back, I'm coming Oh, oh, oh, yeah You can't stop me You can't stop me You can't stop me, stop me, stop me Better step back, I'm coming O, o, o, oh, yeah You can't stop me You can't stop me You can't stop me, stop me, stop me You can't stop me, oh Stop!

 

Vertaling

Je kunt me niet tegenhouden, geen Alles wat ik graag doe ik het doen, dus Beter stap terug, ik kom Oh, oh, oh, ja Je kunt me niet tegenhouden, geen Alles wat ik graag doe ik het doen, dus Beter stap terug, ik kom O, o, o, o, ja Je kunt me niet tegenhouden, geen Alles wat ik graag doe ik het doen, dus Beter stap terug, ik kom O, o, o, o, ja Keep it up op de baslijn Vandaag is het mijn tijd Wil geen domme jongens Luister naar mijn spullen Ik wil dat je me haat Ik wil dat je van me houdt Ik ben op wegrechtdoor Naar de hemel kindje Gonna keep it rough 3, 2, 1, ga Je kunt me niet tegenhouden, geen Alles wat ik graag doe ik het doen, dus Beter stap terug, ik kom O, o, o, o, ja Je kunt me niet tegenhouden, geen Alles wat ik graag doe ik het doen, dus Beter stap terug, ik kom O, o, o, o, ja Je hersenen wordt lekdicht Wanneer uw voer mijn site Uw verleidelijke look is niet Neem de controle van mij Want ik stel de regels nu Beter stoppen met bow wow Je geest begint nu spinning Recht tegenovermij 3, 2, 1, ga Je kunt me niet tegenhouden, geen Alles wat ik graag doe ik het doen, dus Beter stap terug, ik kom O, o, o, o, ja Je kunt me niet tegenhouden, geen Alles wat ik graag doe ik het doen, dus Beter stap terug, ik kom O, o, o, o, ja Als je mijn houding waarderen Je zal nooit let me down 3, 2, 1, ga Je kunt me niet tegenhouden, geen Alles wat ik graag doe ik het doen, dus Beter stap terug, ik kom Oh, oh, oh, ja Je kunt me niet tegenhouden Je kunt me niet tegenhouden Je kunt me niet stoppen, stoppenme, stop me Beter stap terug, ik kom O, o, o, o, ja Je kunt me niet tegenhouden Je kunt me niet tegenhouden Je kunt me niet stoppen, stop me, stop me Je kunt me niet tegenhouden, oh Stop!