Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lena Song Songtekst: Fly With Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lena Song - Fly With Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Fly With Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lena Song! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lena Song en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Fly With Me .

Origineel

Fly with me and take the sky Close your eyes, feel the wind You and I, we'll live to see When we reach the sky You will find. Fly away, Take my hand. Spread your wings, reach the sky. I can make you believe. Life is rich, rich within me. So fly away, Hold my hand. Feel the wind. Take the sky. Love will find, find a way I believe in you Mmmh ... Fly with me. Night will fall, stars will shine And the moon will smile to ese your mind Questions why, life's so strange Watch me fly, I'll take you there to see. Fly away, Take my hand. Spread your wings, reach the sky. I can make you believe. Life is rich, rich within me. So fly away Hold my hand. Feel the wind. Take the sky. Love will find, find a way I belive in you. Mmmh ... Fly with me. Fly away Take my hand. Spread your wings, reach the sy. I can make you believe. Life is rich, rich within me. So fly away Hold my hand. Feel the wind. Take the sky. Love will find, find a way I believe in you. Mmmh ... Fly with me. Fly with me. Fly with me. Fly with me.

 

Vertaling

Fly with me and take the sky Close your eyes, feel the wind You and I, we'll live to see When we reach the sky You will find. Fly away, Take my hand. Spread your wings, reach the sky. I can make you believe. Life is rich, rich within me. So fly away, Hold my hand. Feel the wind. Take the sky. Love will find, find a way I believe in you Mmmh ... Fly with me. Night will fall, stars will shine And the moon will smile to ese your mind Questions why, life's so strange Watch me fly, I'll take you there to see. Fly away, Take my hand. Spread your wings, reach the sky. I can make you believe. Life is rich, rich within me. So fly away Hold my hand. Feel the wind. Take the sky. Love will find, find a way I belive in you. Mmmh ... Fly with me. Fly away Take my hand. Spread your wings, reach the sy. I can make you believe. Life is rich, rich within me. So fly away Hold my hand. Feel the wind. Take the sky. Love will find, find a way I believe in you. Mmmh ... Fly with me. Fly with me. Fly with me. Fly with me.