Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lene Marlin Songtekst: Angel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lene Marlin - Angel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Angel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lene Marlin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lene Marlin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Angel .

Origineel

Pour me some wine, join me tonight Surround me with your happy faces Share some fun stories, stay up all night Surround me with your friendly faces Then look at me, when I'm not aware Then you'll see, I cannot do without you I'll be right there, if you ask me to If you're feeling sad, I'll stay with you And if you're scared, I'll hold your hand Like I know you'd do for me too, like I know You'd do for me too Pour me some wine, join me tonight Life is so good when I'm with you I needed the laughs, I needed you tonight So look at me, when I'm not aware Then you'll see, I cannot do without you I'll be right there, if you ask me to If you're feeling sad, I'll stay with you And if you're scared, I'll hold your hand Like I know you'd do for me too. I'll be right there, if you ask me to If you're feeling sad, I'll stay with you And if you're scared, I'll hold your hand

 

Vertaling

Schenk me wat wijn, vanavond met me mee Me omringen met je blije gezichten Delen enkele leuke verhalen, de hele nacht opblijven Me omringen met uw vriendelijke gezichten Kijk dan naar mij, als ik niet op de hoogte ben Dan zie je, ik kan niet zonder jou Ik kom er zo aan, als je het mij vraagt om Als je verdrietig, blijf ik met u En als je bang bent, Ik houd je hand Net als ik weet dat je zou ook voor mij doen, zoals ik weet Je zou doen voor mij ook Schenk me wat wijn, vanavond met me mee Het leven is zo goed als ik ben met u Ik had het lacht, ik nodig je vanavond Dus kijk naar mij, als ik niet op de hoogte ben Dan zie je, ik kan niet zonder jou Ik kom er zo aan, als je het mij vraagt om Als je verdrietig, blijf ik met u En als je bang bent, Ik houd je hand Net als ik weet dat je zou ook voor mij doen. Ik kom er zo aan, als je het mij vraagt om Als je verdrietig, blijf ik met u En als je bang bent, Ik houd je hand