Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lene Marlin Songtekst: Heaven Is A Place Nearby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lene Marlin - Heaven Is A Place Nearby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Heaven Is A Place Nearby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lene Marlin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lene Marlin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Heaven Is A Place Nearby .

Origineel

Heaven is a place nearby So I won't be so far away. And if you try and look for me Maybe you'll find me someday. Heaven is a place nearby So there's no need to say goodbye I wanna ask you not to cry I'll always be by your side. You just faded away You spread your wings you had flown Away to something unknown Wish I could bring you back. You're always on my mind About to tear myself apart. You have your special place in my heart. Always heaven is a place nearby So I won't be so far away. And if you try and look for me Maybe you'll find me someday. Heaven is a place nearby So there's no need to say goodbye I wanna ask you not to cry I'll always be by your side. And even when I go to sleep I still can hear your voice And those words I never will forget

 

Vertaling

De hemel is een plaats in de buurt Dus ik zal niet zo ver weg. En als je probeert en kijk voor mij Misschien zul je ooit me vinden. De hemel is een plaats in de buurt Dus er is geen noodzaak om afscheid te nemen Ik wil u vragen om niet te huilen Ik zal altijd aan je zijde. Je gewoon verdween Je spreid je vleugels je had gevlogen Weg naar iets onbekends Wou dat ik kon brengen u terug. Je bent altijd in mijn gedachten Over te scheuren mezelf. Je hebt je speciaal plekje in mijn hart. Altijd de hemel is een plaats in de buurt Dus ik zal niet zo ver weg. En als je probeert en kijk voor mij Misschien zul je ooit me vinden. De hemel is een plaats in de buurt Dus er is geen noodzaak om afscheid te nemen Ik wil u vragen om niet te huilen Ik zal altijd aan je zijde. En zelfs als ik ga slapen Ik kan nog steeds je stem horen En die woorden Ik nooit zal vergeten