Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lene Marlin Songtekst: I'm Sitting Down Here

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lene Marlin - I'm Sitting Down Here ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I'm Sitting Down Here? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lene Marlin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lene Marlin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I'm Sitting Down Here .

Origineel

I'm sitting down here but hey you can't see me Your words cut rather deeply They're just some other lies I'm hiding from a distance I've got to pay the price Defending all against it I really don't know why You're obsessed with all my secrets You always make me cry You seem to wanna hurt me No matter what I do I'm telling just a couple But somehow it gets to you But I've learned to get revenge And I swear you'll experience that someday I'm sitting down here but hey you can't see me Kinda invisible you don't sense my stay Not really hiding not like a shadow Just thought I would join you for one day I'm sitting down here but hey you can't see me I'm not trying to avoid you Just don't wanna hear your voice When you call me up so often I don't really have a choice You're talking like you know me And wanna be my friend But that's really too late now I won't try it once again You may think that I'm a loser That I don't really care You may think that it's forgotten But you should be aware That I've learned to get revenge And I swear you'll experience that someday I'm sitting down here but hey you can't see me Kinda invisible you don't sense my stay Not really hiding not like a shadow Just thought I would join you for one day I'm sitting down here but hey you can't see me Kinda invisible you don't sense my stay Not really hiding not like a shadow But sure I wanna join you for one day You seem to wanna hurt me No matter what I do I'm telling just a couple But somehow it gets to you But I've learned to get revenge And I swear you'll experience that someday I'm sitting down here but hey you can't see me Kinda invisible you don't sense my stay Not really hiding not like a shadow Just thought I would join you for one day I'm sitting down here but hey you can't see me Kinda invisible you don't sense my stay Not really hiding not like a shadow Just thought I would join you for one day I'm sitting down here but hey you can't see me Kinda invisible you don't sense my stay Not really hiding not like a shadow Just thought I would join you for one day

 

Vertaling

Ik zit hier beneden, maar ja je kan me niet zien Je woorden snijden in plaats van diep Ze zijn slechts enkele andere leugens Ik verstop me van een afstand Ik heb de prijs te betalen Verdedigen tegen alle Ik weet niet waarom Je bent geobsedeerd door al mijn geheimen Je hebt altijd te maken me aan het huilen Je lijkt te willen om me te kwetsen Maakt niet uit wat ik doe Ik zeg maar een paar Maar een of andere manier krijgt u Maar ik heb geleerd om wraak te nemen En ik zweer je zult ervaren dat op een dag Ik zit hier beneden, maar ja je kan me niet zien Kinda onzichtbare je geen zin mijn verblijf Niet echt verbergen niet als een schaduw Dacht dat ik zou je mee voor een dag Ik zit hier beneden, maar ja je kan me niet zien Ik ben niet proberen om u te voorkomen Wil gewoon niet naar uw stem horen Wanneer u belt mij zo vaak Ik heb niet echt een keuze Je praat alsof je me kent En wil mijn vriend zijn Maar dat is echt te laat nu Ik zal niet proberen het nogmaals Je denkt misschien dat ik een loser ben Dat ik niet echt schelen Je denkt misschien dat het vergeten Maar jemoeten zich bewust zijn Dat ik heb geleerd om wraak te nemen En ik zweer je zult ervaren dat op een dag Ik zit hier beneden, maar ja je kan me niet zien Kinda onzichtbare je geen zin mijn verblijf Niet echt verbergen niet als een schaduw Dacht dat ik zou je mee voor een dag Ik zit hier beneden, maar ja je kan me niet zien Kinda onzichtbare je geen zin mijn verblijf Niet echt verbergen niet als een schaduw Maar zeker wil ik je mee voor een dag Je lijkt te willen om me te kwetsen Maakt niet uit wat ik doe Ik zeg maar een paar Maar een of andere manier krijgt u Maar ik heb geleerd om wraak te nemen En ik zweer je zult ervaren dat op een dag Ik zit hier beneden, maar ja je kan me niet zien Kinda onzichtbare je geen zin mijn verblijf Niet echt verbergen niet als een schaduw Dacht dat ik zou je mee voor een dag Ik zit hier beneden, maar ja je kan me niet zien Kinda onzichtbare je geen zin mijn verblijf Niet echt verbergen niet als een schaduw Dacht dat ik zou je mee voor een dag Ik zit hier beneden, maar ja je kan me niet zien Kindaonzichtbare je geen zin mijn verblijf Niet echt verbergen niet als een schaduw Dacht dat ik zou je mee voor een dag