Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lene Nystrøm Songtekst: Around The World

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lene Nystrøm - Around The World ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Around The World? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lene Nystrøm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lene Nystrøm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Around The World .

Origineel

i’ve been around the world-hey hey ×2 in the kitchen where i’m cooking what is good for me. Spices from the globe. Little by little is the fineast meal. it’s appetit for hope-com and see. You mix it all together in your dreams. Ingredients from the 7 seas and I’m realizing from a 1 day seem. thats the riddle of it, thats the spirit of it, thats the power of life.

 

Vertaling

Ik heb over de hele wereld-hey hey × 2 in de keuken waar ik kook wat goed is voor mij. Specerijen uit de hele wereld. Beetje bij beetje is de fineast maaltijd. Het is smakelijk voor hoop-com en te zien. U allen meng het samen in je dromen. Ingrediënten van de 7 zeeën en Ik ben het realiseren van een 1 dag lijken. thats het raadsel van haar, dat is de geest ervan, dat is de kracht van het leven.