Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lennard Cohen Songtekst: So Long Marianne

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lennard Cohen - So Long Marianne ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van So Long Marianne? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lennard Cohen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lennard Cohen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals So Long Marianne .

Origineel

Come over to the window, my little darling, I'd like to try to read your palm. I used to think I was some kind of Gypsy boy before I let you take me home. Now so long, Marianne, it's time that we began to laugh and cry and cry and laugh about it all again. Well you know that I love to live with you, but you make me forget so very much. I forget to pray for the angels and then the angels forget to pray for us. Now so long, Marianne, it's time that we began ... We met when we were almost young deep in the green lilac park. You held on to me like I was a crucifix, as we went kneeling through the dark. Oh so long, Marianne, it's time that we began ... Your letters they all say that you're beside me now. Then why do I feel alone? I'm standing on a ledge and your fine spider web is fastening my ankle to a stone. Now so long, Marianne, it's time that we began ... For now I need your hidden love. I'm cold as a new razor blade. You left when I told you I was curious, I never said that I was brave. Oh so long, Marianne, it's time that we began ... Oh, you are really such a pretty one. I see you've gone and changed your name again. And just when I climbed this whole mountainside, to wash my eyelids in the rain! Oh so long, Marianne, it's time that we began ... --------------------------------------------------------------------------------

 

Vertaling

Kom naar het raam, mijn kleine schat, Ik wil graag proberen om je hand laten lezen. Ik gebruikte om te denken dat ik een soort van zigeunerjongen voordat ik je laat me naar huis. Nu So Long, Marianne, het is tijd dat we begonnen om te lachen en huilen en huilen en lachen om het allemaal opnieuw. Nou, je weet dat ik graag bij jou wonen, maar je maakt me vergeet zo heel veel. Ik vergeet te bidden voor de engelen en dan de engelen vergeten te bidden voor ons. Nu So Long, Marianne, het is tijd dat we begonnen ... We hebben elkaar ontmoet toen we bijna jong diep in de groene lila park. U hield zich vast aan me als ik een kruisbeeld, als we gingen knielend door het donker. Oh So Long, Marianne, het is tijd dat we begonnen ... Uw brieven die zij zeggen allemaal dat je nu naast me. Waarom voel ik alleen? Ik sta op een richel en je fijne spinnenweb is mijn enkel bevestigen aan een steen. Nu So Long, Marianne, het is tijd dat we begonnen ... Voor nu moet ik je verborgen liefde. Ik heb het koud als een nieuw scheermesje. Je liet toen ik je vertelde dat ik wasnieuwsgierig, Ik heb nooit gezegd dat ik moedig was. Oh So Long, Marianne, het is tijd dat we begonnen ... Oh, je bent echt zo'n een hele mooie. Ik zie dat je bent gegaan en veranderd je naam opnieuw. En net toen klom ik dit hele berghelling, om mijn oogleden te wassen in de regen! Oh So Long, Marianne, het is tijd dat we begonnen ... -------------------------------------------------- ------------------------------