Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lenny kravitz Songtekst: believe in me radio edit

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lenny kravitz - believe in me radio edit ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van believe in me radio edit? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lenny kravitz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lenny kravitz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals believe in me radio edit .

Origineel

Lord what's the matter Am I lost This life's a disaster, what is the cause Am I a junkie, what is my fate Or am I a flunkie who doesn't relate Or am I a child so full of hate Am I a doctor or even a priest Or am I a rapist who needs a release A psychotic prancer Times Square dancer The mind can see as long as you'll be For real with yourself And you'll forever be Be be, be be And you'll forever be Be, be be And you'll forever be And you'll forever be When you're real with yourself You'll forever be Lord what's the matter am I insane This life's an illusion that's all it remains Are you listening, are you boss Am I gonna make it up on that cross Believe in Your name and You'll forever be Be be, be be And you'll forever be Be, be be And you'll forever be Ever be Be be, be be And you'll forever be Ever be

 

Vertaling

Heer wat is er aan de hand Ben ik verdwaald Dit leven is een ramp, wat is de oorzaak Ben ik een junkie, wat is mijn lot Of ben ik een mislukkeling die zich niet kan verhouden Of ben ik een kind zo vol van haat Ben ik een dokter of zelfs een priester Of ben ik een verkrachter die een bevrijding nodig heeft Een psychotische prancer Times Square danser De geest kan zien zolang je echt bent met jezelf En dat zul je voor altijd zijn Wees, wees En je zult voor altijd zijn Wees, wees En je zult voor altijd zijn En je zult voor altijd Als je echt bent met jezelf Zal je voor altijd zijn Heer wat is er aan de hand ben ik gek Dit leven is een illusie dat is alles wat het blijft Luister je, ben je de baas Ga ik het goed maken op dat kruis Geloof in Uw naam en U zult voor altijd zijn Wees, wees En je zult voor altijd Be, be be En je zult voor altijd Voor altijd zijn Wees, wees And you'll forever be altijd zijn