Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lenny Kravitz Songtekst: Dream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lenny Kravitz - Dream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Dream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lenny Kravitz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lenny Kravitz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Dream .

Origineel

You can take away my freedom But my spirit will run free You can take away my vision That don't mean that I can't see Well all I have to say Is it doesn't work that way What lives inside of me Will find its way to be It all starts with a dream The dawn of a new day The God inside of you Will always see you through So hold on to your dream No one can take the dream From your heart From your heart You can try to shake my reason But you'll never take me down You can fill me full of bullets But I'm built on solid ground So all I have to say Is I'm not going away It's much bigger than me God's will will always be It all starts with a dream The dawn of a new day The God inside of you Will always see you through So hold on to your dream No one can take the dream From your heart From your heart Amen, amen, amen You will never take my passion 'Cause it always will remain Even if I lose this battle, oh yeah It's just blood inside my veins That's all I have to say The dream won't go away You can't steal from me What God gave me for free It all starts with a dream The dawn of a new day The God inside of you Will always see you through So hold on to your dream No one can take the dream From your heart From your heart Amen

 

Vertaling

U kunt de weg van mijn vrijheid te nemen Maar mijn geest zal de vrije loop U kunt de weg mijn visie te nemen Dat wil niet zeggen dat ik niet kan zien Nou alles wat ik te zeggen heb Is het werkt niet op die manier Wat er leeft in mij Zijn weg zal vinden om Het begint allemaal met een droom De dageraad van een nieuwe dag De God in jou Zul je altijd zien door Dus vasthouden aan je droom Niemand kan de droom te nemen Vanuit je hart Vanuit je hart U kunt proberen om mijn verstand te schudden Maar je zult nooit me down U vult me ​​volbullets Maar ik ben gebouwd op vaste grond Dus alles wat ik te zeggen heb Is Ik ga niet weg Het is veel groter dan ik Gods wil zal altijd Het begint allemaal met een droom De dageraad van een nieuwe dag De God in jou Zul je altijd zien door Dus vasthouden aan je droom Niemand kan de droom te nemen Vanuit je hart Vanuit je hart Amen, amen, amen Je zult nooit mijn passie te nemen Want dat zal altijd zo blijven Zelfs als ik deze strijd verliezen, oh yeah Het is gewoon bloed in mijn aderen Dat is alles wat ik moetzeggen De droom zal niet verdwijnen U kunt niet van mij stelen Wat God gaf mij gratis Het begint allemaal met een droom De dageraad van een nieuwe dag De God in jou Zul je altijd zien door Dus vasthouden aan je droom Niemand kan de droom te nemen Vanuit je hart Vanuit je hart Amen