Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lenny kravitz Songtekst: ooh baby baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lenny kravitz - ooh baby baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ooh baby baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lenny kravitz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lenny kravitz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ooh baby baby .

Origineel

I did you wrong My heart went out to play But in the game, I lost you What a price to pay I'm crying Ooh Baby, baby Ooh Baby, baby Mistakes I know I've made a few But I'm only human You've made mistakes too Yeah, I'm crying Ooh Baby, baby Ooh Baby, baby I'm just about at The end of my rope But I can't stop trying I can't give up hope 'Cause I feel one day That I'll hold you near Whisper "I still love you" Until that day is here Oh, I'm crying Ooh Baby, baby Ooh Baby, baby Ooh Baby, baby Ooh Baby, baby Baby, baby Ooh Baby, baby Ooh My baby, baby I wanna be by your side, yeah I'll never leave you Never leave you, girl Ooh Baby, baby Ooh Baby, baby, girl Ooh Baby, baby Ooh Baby, baby

 

Vertaling

Ik heb je onrecht aangedaan Mijn hart ging uit om te spelen Maar in het spel, verloor ik je Wat een prijs om te betalen I'm crying Ooh Schatje, schatje Ooh Schatje, schatje Fouten Ik weet dat ik er een paar gemaakt heb Maar ik ben ook maar een mens Jij hebt ook fouten gemaakt Yeah, I'm crying Ooh Schatje, schatje Ooh Schatje, schatje I'm just about at Het einde van mijn touw But I can't stop trying I can't give up hope 'Cause I feel one day Dat ik je dichtbij zal houden "Ik hou nog steeds van je" zal fluisteren Tot die dag hier is Oh, ik huil Ooh Baby, baby Ooh Baby, baby Ooh Baby, baby Ooh Baby, baby Baby, baby Ooh Baby, baby Ooh Mijn baby, baby I wanna be by your side, yeah I'll never leave you Never leave you, girl Ooh Baby, baby Ooh Baby, baby, meisje Ooh Baby, baby Ooh Baby, baby