Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lenny Krevitz Songtekst: I`ll Be Waiting

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lenny Krevitz - I`ll Be Waiting ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I`ll Be Waiting? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lenny Krevitz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lenny Krevitz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I`ll Be Waiting .

Origineel

He broke your heart He took your soul Your hurt inside Cause there's a hole You need some time To be alone Then you will find What you've always known I'm the one that really loves you baby I'll be knocking on your door As long as I'm living I'll be waiting As long as I'm breathing I'll be there Whenever you call me I'll be waiting Whenever you need me I'll be there I've seen you cry Into the night I feel your pain Can I make it right? I realize... There's no end insight Yeah I'd still I wait For you to see the light I'm the one that really loves you baby I can't take it anymore As long as I'm living I'll be waiting As long as I'm breathing I'll be there Whenever you call me I'll be waiting Whenever you need me I'll be there You are the only one I ever known To make you feel this way Till you are my own I wanna be with you untill I'm old You got the love you need right in front of you Please come home As long as I'm living I'll be waiting As long as I'm breathing I'll be there Whenever you call me I'll be waiting Whenever you need me I'll be there (2x)

 

Vertaling

Hij brak je hart Hij nam je ziel Uw pijn binnen Want er is een gat Je moet enige tijd Om alleen te zijn Dan vindt u Wat je altijd al bekend Ik ben degene die echt van je houdt baby Ik zal op je deur kloppen Zolang ik leef I'll be waiting Zolang ik adem I'll Be There Wanneer je me I'll be waiting Wanneer je me nodig hebt I'll Be There Ik heb je zien huilen De nacht Ik voel uw pijn Kan ik het goed? Ik realiseer me ... Er is geen einde inzicht Ja ik nog zou ik wachten Voor u ziet het licht Ik ben degene die echt van je houdt baby Ik kan niet meer tegen Zolang ik leef I'll be waiting Zolang ik adem I'll Be There Wanneer je me I'll be waiting Wanneer je me nodig hebt I'll Be There U bent de enige Ik ooit gekend Voelt u zich op deze manier Tot je bent mijn eigen I wanna be with you totdat ik ben oud Je hebt de liefde die je nodig hebt recht voor u Please Come Home Zolang ik leef I'll be waiting AlsZolang ik adem I'll Be There Wanneer je me I'll be waiting Wanneer je me nodig hebt I'll be there (2x)