Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lenylson luan Songtekst: fading slow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lenylson luan - fading slow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fading slow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lenylson luan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lenylson luan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fading slow .

Origineel

I always think of you. I always think of you. And you deceive me. With your attitude. It makes me waste my time. It makes me think of you. Even though I know I love you. If you don't want me more. Just tell me that I will understand. Cuz' I know I can't get hold. This black hole need a comedown. If you don't want me more. Just tell me that I will understand. Cuz' I know I can't get hold. This black hole need a comedown. I'm fading slow (fading slow). I'm fading slow (fading slow). I'm fading slow (fading slow). I'm fading slow (fading slow). I'm fading slow (fading slow). I'm fading slow (fading slow). I'm fading slow (fading slow). I'm fading slow (fading slow). It makes me waste my time. It makes me think of you. Even though I know I love you. If you don't want me more. Just tell me that I will understand. Cuz' I know I can't get hold. This black hole need a comedown. If you don't want me more. Just tell me that I will understand. Cuz' I know I can't get hold. This black hole need a comedown. I'm fading slow (fading slow). I'm fading slow (fading slow). I'm fading slow (fading slow). I'm fading slow (fading slow). I'm fading slow (fading slow). I'm fading slow (fading slow). I'm fading slow (fading slow). I'm fading slow (fading slow)

 

Vertaling

Ik denk altijd aan jou. Ik denk altijd aan jou. En je bedriegt me. Met je houding. Het laat me mijn tijd verspillen. Het laat me aan jou denken. Ook al weet ik dat ik van je hou. Als je me niet meer wilt. Zeg me gewoon dat ik het zal begrijpen. Want ik weet dat ik het niet kan houden. Dit zwarte gat heeft een comedown nodig. Als je me niet meer wilt. Zeg me dat ik het zal begrijpen. Want ik weet dat ik geen houvast heb. Dit zwarte gat heeft een comedown nodig. Ik ben langzaam verdwijnen (fading slow). Ik ben langzaam verdwijnen (langzaam verdwijnen). Ik ben langzaam verdwijnen (langzaam verdwijnen). Ik ben langzaam verdwijnen (langzaam verdwijnen). Ik ben vervagen langzaam (vervagen langzaam). Ik ben vervagen langzaam (vervagen langzaam). Ik ben vervagen langzaam (vervagen langzaam). Ik ben vervagen traag (vervagen traag). Het maakt me mijn tijd verspillen. Het maakt me denken aan jou. Ook al weet ik dat ik van je hou. Als je me niet meer wilt. Zeg me gewoon dat ik het zal begrijpen. Want ik weet dat ik het niet kan houden. Dit zwarte gat heeft een comedown nodig. Als je me niet meer wilt. Zeg me dat ik het zal begrijpen. Want ik weet dat ik geen houvast heb. Dit zwarte gat heeft een comedown nodig. Ik ben langzaam verdwijnen (fading slow). Ik ben langzaam verdwijnen (langzaam verdwijnen). Ik ben langzaam verdwijnen (langzaam verdwijnen). Ik ben langzaam verdwijnen (langzaam verdwijnen). Ik ben vervagen langzaam (vervagen langzaam). Ik ben vervagen langzaam (vervagen langzaam). Ik ben vervagen langzaam (vervagen langzaam). Ik ben langzaam verdwijnen (langzaam verdwijnen)