Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leo canhoto e robertinho Songtekst: emburrada

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leo canhoto e robertinho - emburrada ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van emburrada? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leo canhoto e robertinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leo canhoto e robertinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals emburrada .

Origineel

Porque está chorando meu grande amor. Se eu não fiz nada. Eu quero saber por que é meu bem. Está tão emburrada. Eu não posso ver você tão triste. Sofrendo chorando assim. Qual o motivo da sua tristeza, conta para mim. Conta para mim meu anjo. Adorado o que foi que eu fiz. Será meu grande amor. Que algum marimbondo picou seu nariz. Só quero você. Não quero mais ninguém nisto eu estou certo. Você é só minha. Não troco, não dou, não vendo, não empresto

 

Vertaling

Waarom huil je mijn grote liefde. Als ik niets gedaan heb. Ik wil weten waarom het mijn goed is. Je bent zo chagrijnig. Ik kan je niet zo verdrietig zien. Lijdend huilen als dit. Wat is de reden van je verdriet, vertel het me. Zeg het me, engel. Hield van wat het was dat ik deed. Het zal mijn grote liefde zijn Dat een of andere marimbondo in je neus heeft gebeten. Ik wil alleen jou. Ik wil hier niemand anders bij hebben, dat weet ik zeker. Je bent van mij alleen. Ik handel niet, ik geef niet, ik verkoop niet, ik leen niet