Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leo canhoto e robertinho Songtekst: mentirosa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leo canhoto e robertinho - mentirosa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mentirosa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leo canhoto e robertinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leo canhoto e robertinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mentirosa .

Origineel

Enquanto eu viver no mundo. Eu hei de ter forças para gritar. Quero que todas fiquem sabendo. Que é por você que vivo a chorar. Não me conformo de ter perdido. De ter perdido seu coração. Você não passa de uma mentirosa. Mentindo me trouxe desilusão. Mesmo sabendo que sou desprezado. Eu continuo lhe querendo bem. Hei de amar somente você. E não me interessa a mais ninguém. O tempo passa minha dor aumenta. Por que você não gosta mais de mim. Hei de gritar para dizer a todos. Que é por você que eu padeço assim

 

Vertaling

Zolang als ik leef in de wereld. Ik zal de kracht hebben om te schreeuwen. Ik wil dat jullie allemaal weten Dat het voor jou is dat ik in tranen leef. Ik kan er niet over uit dat ik je kwijt ben. Ik heb je hart verloren. Je bent niets anders dan een leugenaar. Liegen bracht me desillusie. Ook al weet ik dat ik geminacht word. Ik hou nog steeds van je. Ik zal alleen van jou houden. En ik geef niets om iemand anders. Naarmate de tijd verstrijkt, neemt mijn pijn toe. Omdat je me niet meer mag. Ik zal schreeuwen om het iedereen te vertellen. Dat het voor jou is dat ik zo lijd