Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leo e giba Songtekst: tchau, goodbye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leo e giba - tchau, goodbye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tchau, goodbye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leo e giba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leo e giba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tchau, goodbye .

Origineel

Vai, pode ir me deixe aqui. não te impeço de partir,. juro tentei fazer você feliz. Então vai, feche a porta, pode ir. não quero nem me despedir. para não poder voltar atrás. Confesso que vai ser dificil esquecer você de vez. não posso mais viver nessa ilusão. não sei se vai, se fica, se é amor ou se é paixão. e esse coração maluco que me faz sentir. a dor, uma tristeza de te ver partir. não era o que eu queria, mas aceito, pode ir. Tchau, good bye acabou. nunca mais vou sentir o sabor. dos seus lábios me beijando. seus braços me esquentando. o arrepio que me deixava louco;. Tchau, good bye acabou. nunca mais vou viver a paixão. de sentir a emoção,. de ouvir a pulsação bem perto do seu coração...

 

Vertaling

Ga, je kunt gaan, laat me hier. Ik zal je niet tegenhouden om weg te gaan, ik zweer dat ik probeerde om je gelukkig te maken. Ga dan, doe de deur dicht, je kunt gaan. Ik wil niet eens afscheid nemen, dus ik kan niet terug. Ik beken dat het moeilijk zal zijn om je voorgoed te vergeten. ik kan niet meer in deze illusie leven. ik weet niet of je gaat, of je blijft, of het liefde is of passie. en dit gekke hart dat me laat voelen. de pijn, een verdriet om je te zien gaan. het was niet wat ik wilde, maar ik accepteer, je kunt gaan. Vaarwel, vaarwel is voorbij. Ik zal nooit meer de smaak voelen. van je lippen die me kusten. je armen die me verwarmden. de rilling die me gek maakte. Vaarwel, vaarwel is voorbij. Nooit meer zal ik de passie beleven. van het voelen van de emotie, van het horen van de hartslag dicht bij je hart...