Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leo kottke Songtekst: tell mary

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leo kottke - tell mary ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tell mary? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leo kottke! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leo kottke en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tell mary .

Origineel

Late last night I stood outside this room Without the moon these windows were black But I could see that I was not mistaken And I would never be coming back Down the street the shadows followed them I guess some men were meant to grow cold They just get lost and make it their discovery Long shadows turn some hearts cold Somebody please tell Mary Somebody please tell Mary Late last night I stood outside this room Without the moon these windows were black But I could see that I was not mistaken And I will never be coming back Somebody please tell Mary Somebody please tell Mary

 

Vertaling

Gisteravond laat stond ik buiten deze kamer Zonder de maan waren deze ramen zwart Maar ik kon zien dat ik me niet vergiste En ik zou nooit meer terugkomen. Op straat volgden de schaduwen hen. Ik denk dat sommige mannen bedoeld zijn om koud te worden Ze verdwalen gewoon en maken het hun ontdekking Lange schaduwen maken sommige harten koud Laat iemand het alsjeblieft aan Mary vertellen Kan iemand het Mary vertellen? Gisteravond laat stond ik buiten deze kamer Zonder de maan waren deze ramen zwart Maar ik kon zien dat ik me niet vergiste En ik zal nooit meer terugkomen Laat iemand het alsjeblieft aan Mary vertellen Laat iemand het Mary vertellen