Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leo magalhaes Songtekst: as loiras

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leo magalhaes - as loiras ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van as loiras? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leo magalhaes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leo magalhaes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals as loiras .

Origineel

Tô indo agora pro bar, tem uma loira me chamando. Tô indo agora pro bar, tem uma loira me esperando. Tô indo agora pro bar, tem uma loira me chamando. Tô indo agora pro bar, tem uma loira me esperando. A loira me liga eu vou, na boca uma sede de amor. Tem loira pro nosso prazer, tem loira pra gente beber. As duas na mesa é bom, com elas viro a madrugada. Uma loira quente põe fogo na gente. E o que refresca é uma gelada. Uma loira quente põe fogo na gente. E o que refresca é uma gelada. Tô indo agora pro bar, tem uma loira me chamando. Tô indo agora pro bar, tem uma loira me esperando. Tô indo agora pro bar, tem uma loira me chamando. Tô indo agora pro bar, tem uma loira me esperando. A loira me liga eu vou, na boca uma sede de amor. Tem loira pro nosso prazer, tem loira pra gente beber. As duas na mesa é bom, com elas viro a madrugada. Uma loira quente poe fogo na gente. E o que refresca é uma gelada. Uma loira quente poe fogo na gente. E o que refresca é uma gelada. Tô indo agora pro bar, tem uma loira me chamando. Tô indo agora pro bar, tem uma loira me esperando. Tô indo agora pro bar, tem uma loira me chamando. Tô indo agora pro bar, tem uma loira me esperando. Tô indo agora pro bar, tem uma loira me chamando. Tô indo agora pro bar, tem uma loira me esperando. Tô indo agora pro bar, tem uma loira me chamando. Tô indo agora pro bar, tem uma loira me esperando

 

Vertaling

Ik ga nu naar de bar, er is een blondje dat me roept. Ik ga nu naar de bar, er wacht een blondje op me. Ik ga nu naar de bar, er is een blondje dat me roept. Ik ga naar de bar, er wacht een blondje op me. De blonde roept me ik ga, in de mond een dorst naar liefde. Er is een blonde voor ons plezier, er is een blonde voor ons om te drinken. De twee aan tafel is goed, met hen draai ik de dageraad. Een hete blondine zet ons in vuur en vlam. En wat verfrist is een koude. Een hete blondine zet ons in vuur en vlam. En wat verfrist is een koude. Ik ga naar de bar, er is een blondje dat me roept. Ik ga naar de bar, daar wacht een blondje op me. Ik ga naar de bar, er is een blondje dat me roept Ik ga naar de bar, er wacht een blondje op me. De blonde roept me ik ga, in de mond een dorst naar liefde. Er is een blonde voor ons plezier, er is een blonde voor ons om te drinken. De twee aan tafel is goed, met hen draai ik de dageraad. Een hete blondine zet ons in vuur en vlam. En wat verfrist is een koude. Een hete blondine zet ons in vuur en vlam. En wat verfrist is een koude. Ik ga naar de bar, er is een blondje dat me roept. Ik ga naar de bar, daar wacht een blondje op me. Ik ga naar de bar, er is een blondje dat me roept Ik ga nu naar de bar, er wacht een blondje op me Ik ga nu naar de bar, er is een blondje dat me roept Ik ga nu naar de bar, er wacht een blondje op me Ik ga nu naar de bar, er is een blondje dat me roept Ik ga nu naar de bar, er wacht een blondje op me