Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leo magalhaes Songtekst: dna

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leo magalhaes - dna ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dna? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leo magalhaes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leo magalhaes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dna .

Origineel

Eu pensei que você. Não lembrasse mais meu nome. Muito menos que tivesse. O meu telefone. Eu tô bem e você. Como anda sua vida. Aqui devo a ligação minha querida. Não quero ser indelicado. Mas vou avisando antes de falar. Bebi demais naquela noite. E sou vou assumir com um Dna. Se esse filho for meu. Vou dar amor e atenção. Se esse filho for meu. Vou registrar de coração. Se esse filho for meu. O nome eu quero escolher. Se esse filho for meu. Até me caso com você

 

Vertaling

Ik dacht dat je. Je wist mijn naam niet meer. Veel minder dan jij had. Mijn telefoonnummer. Ik ben in orde. En jij. Hoe is je leven? Ik ben je een telefoontje schuldig, schat. Ik wil niet onbeleefd zijn. Maar ik zal je waarschuwen voordat ik spreek. Ik heb die avond te veel gedronken. En ik neem het over met een DNA. Als dat kind van mij is. Ik zal hem liefde en aandacht geven. Als dat kind van mij is. Ik zal hem met heel mijn hart inschrijven. Als dat kind van mij is. De naam die ik wil kiezen. Als dat kind van mij is. Ik zal zelfs met je trouwen.