Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leo rodriguez Songtekst: safadin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leo rodriguez - safadin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van safadin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leo rodriguez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leo rodriguez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals safadin .

Origineel

Aonde eu chego é assim. Safadin, safadin, safadin, safadin. Elas me querem assim. Safadin, safadin, safadin, safadin. Eu tenho fama de ser mulherengo, chavequeiro e de Don Juan. Aonde eu chego tem sempre uma namorada. Me esperando eu sou o bam bam bam. Marquei com uma, já tem outra me ligando. Uma me xinga, outra me deixa eu implorando. Uma promete que vai tenta me esquecer. A outra diz que está me amando. Mais eu tô nem aí, querem me censurar. Caiu na rede é peixe, eu quero é namorar. Mais eu to nem aí, quero me divertir. Aproveitar a vida, eu quero é ser feliz. Aonde eu chego é assim. Safadim, safadim, safadim, safadin. Elas me querem assim. Safadin, safadin, safadin, safadin (2x)

 

Vertaling

Dit is waar ik kom. Safadin, safadin, safadin, safadin. Ze willen me zo. Safadin, safadin, safadin, safadin. Ik heb een reputatie als rokkenjager, slotenmaker en Don Juan. Waar ik ook ga, er is altijd een vriendin. Wachtend op mij ben ik de bam bam bam. Ik heb een afspraak gemaakt met de ene, en de andere belt me al. De ene vervloekt me, de andere laat me smekend achter. Een belooft dat zal proberen om me te vergeten. De andere zegt dat ze van me houdt. Meer kan me niet schelen, wil je me censureren. Viel in het net is vis, ik wil daten. Maar het kan me niet schelen, ik wil plezier hebben. Geniet van het leven, ik wil gelukkig zijn. Zo kom ik er. Safadim, safadim, safadim, safadin. Ze willen me zo. Safadin, safadin, safadin, safadin (2x)