Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leo sayer Songtekst: hold on to my love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leo sayer - hold on to my love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hold on to my love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leo sayer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leo sayer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hold on to my love .

Origineel

Hallo western union Won't you listen to me man? Had no time to say "good bye" So take th is telegram While I'm gone She got to hold on to my love While I'm gone She got to hold on to my love Breaks my heart to leave her But I'm working with this band I've got one chance to make it now Please make her understand That while I'm gone She got to hold on to my love While I'm gone She got to hold on to my love Don't give it away Oh yeah, uh huh So come on operator And get my message through She don't need to write me ev'ry day All she's gotta do is hold on Hold on to my love While I'm gone She got to hold on to my love Don't let it slip away Hold on Hold on to my love Hold on Hold on to my love

 

Vertaling

Hallo Western Union. Wil je niet naar me luisteren, man? Ik had geen tijd om "tot ziens" te zeggen. Dus neem dit telegram Terwijl ik weg ben Ze moet zich vasthouden aan mijn liefde While I'm gone Ze mijn liefde moet vasthouden Breekt mijn hart om haar te verlaten But I'm working with this band Ik heb nu één kans om het te maken Laat haar alsjeblieft begrijpen Dat terwijl ik weg ben Ze moet mijn liefde vasthouden While I'm gone Ze moet mijn liefde vasthouden Don't give it away Oh yeah, uh huh Dus kom op operator And get my message through Ze hoeft me niet elke dag te schrijven Alles wat ze moet doen is volhouden Hou vast aan mijn liefde While I'm gone She got to hold on to my love Laat het niet wegglippen Hou vol. Hou vast aan mijn liefde Hou vol. Hou vast aan mijn liefde