Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Leo Sayer Songtekst: More Than I Can Say

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Leo Sayer - More Than I Can Say ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van More Than I Can Say? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Leo Sayer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Leo Sayer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals More Than I Can Say .

Origineel

Ohuhohuh yeahay yeahay I love you more than I can say I love you twice as much tomorrow Ohuhoh, Love you more than I can say Ohuhohuh yeahay yeahay I'll miss you every single day Why must my life be filled with sorrow Ohuhoh, Love you more than I can say Oh, don't you know, I need you so Oh, tell me please, I got to know Do you mean to make me cry? Am I just another guy? Ohuhohuh yeahay yeahay I miss you more than I can say Why must my life be filled with sorrow Ohuhoh, love you more than I can say Oh, don't you know, I need you so So tell me please, I got to know Do you mean to make me cry? Am I just another guy? Ohuhohuh yeahay yeahay I love you more than I can say I love you twice as much tomorrow Ohuhoh, love you more than I can say I love you more than I can say I love you more than I can say (More than I can say) I love you twice as much tomorrow (More than I can say) I love you twice as much tomorrow (More than I can say) I love you more than I can say (More than I can say) I love you more than words can (More than I can say)

 

Vertaling

Ohuhohuh yeahay yeahay ik houd van u meer dan ik kan zeggen Ik hou van je twee keer zo veel morgen Ohuhoh, Ik hou van je meer dan ik kan zeggen Ohuhohuh yeahay yeahay Ik zal je elke dag missen Waarom moet mijn leven worden gevuld met verdriet Ohuhoh, Ik hou van je meer dan ik kan zeggen Oh, weet je niet, ik heb je zo Oh, vertel me alsjeblieft, ik moet weten Bedoel je te maken me aan het huilen? Ben ik gewoon een andere kerel? Ohuhohuh yeahay yeahay Ik mis je meer dan ik kan zeggen Waarom moet mijn leven worden gevuld met verdriet Ohuhoh,hou van je meer dan ik kan zeggen Oh, weet je niet, ik heb je zo Dus vertel me alsjeblieft, ik moet weten Bedoel je te maken me aan het huilen? Ben ik gewoon een andere kerel? Ohuhohuh yeahay yeahay ik houd van u meer dan ik kan zeggen Ik hou van je twee keer zo veel morgen Ohuhoh, hou van je meer dan ik kan zeggen ik houd van u meer dan ik kan zeggen ik houd van u meer dan ik kan zeggen (Meer dan ik kan zeggen) Ik hou van je twee keer zo veel morgen (Meer dan ik kan zeggen) Ik hou van je twee keer zo veel morgen (Meer dan ik kan zeggen) ik hou vanje meer dan ik kan zeggen (Meer dan ik kan zeggen) Ik hou meer van jou dan woorden kunnen (Meer dan ik kan zeggen)