Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Leon Lewis Songtekst: Keep Bleeding Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Leon Lewis - Keep Bleeding Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Keep Bleeding Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Leon Lewis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Leon Lewis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Keep Bleeding Love .

Origineel

Closed off from love, I didn't need the pain Once or twice was enough, and it was all in vain Time starts to pass Before you know it you're frozen, oh But somethin' happened for the very first time with you My heart melted to the ground, found somethin' true And everyone's looking ‘round Thinkin' I'm going crazy, oh But I don't care what they say, I'm in love with you They try to pull me away, but they don't know the truth My heart's crippled by the vein that I keep on closin' You cut me open and I - Keep bleedin', keep, keep bleedin' love I keep bleedin', I keep, keep bleedin' love Keep bleedin', keep, keep bleedin' love You cut me open Trying hard not to hear, but they talk so loud Their piercing sounds fill my ears, try to fill me with doubt Yet I know that the goal Is to keep me from fallin', yeahyeah, oh But nothin's greater than the rush that comes with your embrace And in this world of loneliness, I see your face Yet everyone around me Thinks that I'm goin' crazy, baby, baby But I don't care what they say, I'm in love with you They try to pull me away, but they don't know the truth My heart's crippled by the vein that I keep on closin' You cut me open and I - Keep bleedin', keep, keep bleedin' love I keep bleedin', I keep, keep bleedin' love Keep bleedin', keep, keep bleedin' love You cut me open And it's drainin' all of me Oh, they find it hard to believe I'll be wearing these scars For everyone to see But I don't care what they say, I'm in love with you They try to pull me away, but they don't know the truth My heart's crippled by the vein that I keep on closin' Oh, you cut me open and I - Keep bleedin', keep, keep bleedin' love I keep bleedin', I keep, keep bleedin' love Keep bleedin', keep, keep bleedin' love (love) Oh, you cut me open and I - Keep bleedin', keep, keep bleedin' love I keep bleedin', I keep, (oh, keep bleedin' love) keep bleedin' love Keep bleedin', (I keep) keep, keep bleedin' love Oh, you cut me open and I - Keep bleeding Keep, keep bleeding love

 

Vertaling

Afgesloten van de liefde, heb ik niet nodig de pijn Een of twee keer was genoeg, en het was allemaal tevergeefs De tijd begint te door te geven aan Voor je het weet ben je bevroren, oh Maar iets 'gebeurd voor de eerste keer met je mee Mijn hart smolt op de grond, vond iets 'waar En iedereen kijkt 'ronde Thinkin 'Ik word gek, oh Maar kan me niet schelen wat ze zeggen, ik ben verliefd op je Ze proberen me weg te trekken, maar ze weten niet de waarheid Mijn hart is verlamd door de ader die ik blijf closin ' Je hebt me gesnedenopenen en ik - Houd bloedt, houden, houd bloedt liefde Ik blijf bloedt, ik blijf, blijf bloedt liefde Houd bloedt, houden, houd bloedt liefde Je snijdt me open Proberen moeilijk om niet te horen, maar ze praten zo hard Hun piercing klinkt vullen mijn oren, proberen me te vullen met twijfel Maar ik weet dat het doel Is voor mij te houden van fallin ', yeahyeah, oh Maar niets is groter dan de rush die bij uw omarming En in deze wereld van eenzaamheid, ik zie je gezicht Maar iedereen om me heen Denkt dat ik gek goin,baby, baby Maar kan me niet schelen wat ze zeggen, ik ben verliefd op je Ze proberen me weg te trekken, maar ze weten niet de waarheid Mijn hart is verlamd door de ader die ik blijf closin ' Je snijdt me open en ik - Houd bloedt, houden, houd bloedt liefde Ik blijf bloedt, ik blijf, blijf bloedt liefde Houd bloedt, houden, houd bloedt liefde Je snijdt me open En het is drainin 'All Of Me Oh, ze vinden het moeilijk te geloven Ik zal het dragen van deze littekens Voor iedereen te zien Maar kan me niet schelen wat ze zeggen, ik ben inliefde met u Ze proberen me weg te trekken, maar ze weten niet de waarheid Mijn hart is verlamd door de ader die ik blijf closin ' Oh, je cut me open en ik - Houd bloedt, houden, houd bloedt liefde Ik blijf bloedt, ik blijf, blijf bloedt liefde Houd bloedt, blijf, blijf bloeden 'liefde (liefde) Oh, je cut me open en ik - Houd bloedt, houden, houd bloedt liefde Ik blijf bloedt, ik blijf, (oh, houd bloedt liefde) te houden bloedt liefde Houd bloedt, (ik blijf) te houden, houden bloedt liefde Oh, je cut me open en ik- Houd bloeden Houd, houd bloeden liefde