Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leon russell Songtekst: crazy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leon russell - crazy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crazy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leon russell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leon russell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crazy .

Origineel

I'm crazy, crazy for feeling so lonely I'm crazy crazy for feeling so blue I knew that you'd love me as long as you wanted And then some day you'd leave me for somebody new Worry, why do I let myself worry Wondering what in the world did I do I'm crazy for thinking that my love could hold you I'm crazy for trying and crazy for crying And I'm crazy for loving you I'm crazy for thinking

 

Vertaling

Ik ben gek, gek dat ik me zo eenzaam voel Ik ben gek, gek dat ik me zo blauw voel Ik wist dat je van me zou houden zo lang als je wilde En dan op een dag zou je me verlaten voor een nieuw iemand zorgen, waarom laat ik mezelf zorgen maken me afvragend wat ik in hemelsnaam heb gedaan Ik ben gek dat ik dacht dat mijn liefde jou kon houden Ik ben gek dat ik het geprobeerd heb en gek dat ik gehuild heb En ik ben gek dat ik van je hou Ik ben gek om te denken