Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leon russell Songtekst: of thee i sing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leon russell - of thee i sing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van of thee i sing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leon russell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leon russell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals of thee i sing .

Origineel

Hung up in a Pennsylvania mining town Got down to Boston in time for tea Don't know exactly just what's going down Better hang around until I see. She uses beauty like a knife She cuts me even more, she changes Right before my eyes into something ugly and sore. Beauty like a knife She cuts me even more, she changes Right before my eyes into something strange and more. Don't bomb the inn, I'm on a holiday But Oklahoma's just a jet away And the blood is on the books in Ohio So badly stained, what can I say?

 

Vertaling

Kwam terecht in een mijnstadje in Pennsylvania. Kwam op tijd in Boston voor thee. Ik weet niet precies wat er aan de hand is. Ik kan beter blijven tot ik het zie. Ze gebruikt schoonheid als een mes Ze snijdt me nog meer, ze verandert Vlak voor mijn ogen in iets lelijks en pijnlijks. Schoonheid als een mes Ze snijdt me nog meer, ze verandert Vlak voor mijn ogen in iets vreemds en meer. Bombardeer de herberg niet, ik ben op vakantie But Oklahoma's just a jet away En het bloed staat in de boeken in Ohio Zo erg bevlekt, wat kan ik zeggen?