Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leona lewis Songtekst: ladders

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leona lewis - ladders ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ladders? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leona lewis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leona lewis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ladders .

Origineel

Oh Down here in the trenches I know what I'm fighting for Come back to my senses I'm ready for something more I can face all of my mistakes I'll be brave, hmm It's okay, finally I'm awake, I'm away I fall back down but I'm looking up Each heart breaks end up the ladder You're there to lift me up, lift me up Higher Higher Oh oh No glory in silence I'm trying to live out loud Rise up though I'm crying, hmm I'm free, let the fear run out I can face all of my mistakes I'll be brave, oh It's okay, finally I'm awake I'm away I fall back down but I'm looking up Each heart breaks end up the ladder You're there to lift me up, lift me up Higher I fall back down but I'm looking up Each heart breaks end up the ladder You're there to lift me up, lift me up Higher Higher Higher oh oh Wherever you take me You will not beat me Finally I'm where I belong Wherever you take me You elevate me Finally I am not alone Mmm hmm hmm You're there to lift me up, lift me up Higher I fall back down but I'm looking up Each heart breaks end up the ladder You're there to lift me up, lift me up Higher Higher Higher Oh You're lifting me up Higher So high, so high

 

Vertaling

Oh Hier beneden in de loopgraven Ik weet waar ik voor vecht Kom terug bij mijn zintuigen Ik ben klaar voor iets meer Ik kan al mijn fouten onder ogen zien Ik zal dapper zijn, hmm Het is goed, eindelijk Ik ben wakker, ik ben weg Ik val terug naar beneden maar ik kijk omhoog Elk hart breekt aan het eind van de ladder Je bent er om me op te tillen, til me op Hoger Hoger Oh oh Geen glorie in stilte I'm trying to live out loud Sta op al huil ik, hmm Ik ben vrij, laat de angst eruit I can face all of my mistakes Ik zal dapper zijn, oh Het is oké, eindelijk ben ik wakker ik ben weg Ik val weer naar beneden maar ik kijk omhoog Elk hart breekt aan het eind van de ladder Je bent er om me op te tillen, til me op Hoger Ik val terug naar beneden maar ik kijk omhoog Elk hart breekt aan het einde van de ladder Je bent er om me op te tillen, til me op Hoger Hoger Hoger oh oh Waar je me ook brengt Je zult me niet verslaan Eindelijk ben ik waar ik thuishoor Waar je me ook heen brengt Je verheft me Eindelijk ben ik niet alleen Mmm hmm hmm You're there to lift me up, lift me up Hoger I fall back down but I'm looking up Elk hart breekt aan het eind van de ladder You're there to lift me up, lift me up Hoger Hoger Hoger Oh Je tilt me op Hoger Zo hoog, zo hoog