Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leonardo Songtekst: amigos de bar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leonardo - amigos de bar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amigos de bar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leonardo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leonardo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amigos de bar .

Origineel

Meus amigos de bar. É hora de ir. Não dá pra ficar, queiram me desculpar. Eu tenho que sair. Meu amor já ligou no meu celular. Ela está com saudade. Morrendo de vontade. Querendo me amar. Suspende a saideira por favor. Vou tomar uma dose de amor. Se meu amor me chama, lá vou eu. Embebedar de amor. Cair nos braços seus. O nosso caso é pura emoção. Amor que foi direto ao coração. Seu corpo tem calor que me aquece. Seu beijo me enlouquece e me mata de paixão

 

Vertaling

Mijn bar maatjes. Het is tijd om te gaan. Ik kan niet blijven, als je me wilt excuseren. Ik moet weg. Mijn liefde heeft al gebeld op mijn mobiel. Ze mist me. Ze wil dolgraag van me houden. Van me willen houden. Hou dat drankje vast, alsjeblieft. Ik neem een shot liefde. Als mijn liefde roept, kom ik. Word dronken van de liefde. Val in je armen. Onze affaire is pure emotie. Liefde die recht naar het hart ging. Je lichaam heeft warmte die me verwarmt. Je kus maakt me gek en doodt me met passie