Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leonardo Songtekst: coração se ajoelha

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leonardo - coração se ajoelha ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van coração se ajoelha? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leonardo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leonardo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals coração se ajoelha .

Origineel

Ouça, é difícil, mas eu vou falar do meu amor. Duas noites que passei em claro e não dormi. Trancado nesse quarto sem você. Tentando resistir, ouça. Moça, é mais fácil admitir por telefone. Que no cara a cara. Quando a culpa fere a pele e a vergonha. O coração não sara. É passar uma borracha no passado. E apagar a solidão, é ilusão. Eu sei que arranquei à unha seus desejos. Os seus sonhos, suas lágrimas. Mas, pelo amor de Deus. Não rasgue a nossa página. Você tem olhos que me enxergam. Os seus abraços me carregam. E sem você eu me acorrento. No meu próprio medo. A sua boca me aconselha. Meu coração se ajoelha. E te implora para me perdoar. E me aceitar de volta. Ouça

 

Vertaling

Luister, het is moeilijk, maar ik ga praten over mijn liefde. Twee nachten ben ik de hele nacht op geweest en heb niet geslapen. Opgesloten in deze kamer zonder jou Probeer je te verzetten, luister. Dame, het is makkelijker om het over de telefoon toe te geven. dan in levende lijve. Als schuldgevoel de huid verwondt en schaamte. Het hart geneest niet. Het is het uitwissen van het verleden. En de eenzaamheid uitwissen is een illusie. Ik weet dat ik je verlangens heb weggecijferd. Je dromen, je tranen. Maar in hemelsnaam. Verscheur onze pagina niet. Je hebt ogen die me zien. Je omhelzingen dragen me. En zonder jou keten ik mezelf In mijn eigen angst. Je mond geeft me raad. Mijn hart valt op zijn knieën En smeekt je me te vergeven En neem me mee terug. Luister naar