Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leonardo Songtekst: me esqueci de viver

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leonardo - me esqueci de viver ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me esqueci de viver? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leonardo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leonardo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me esqueci de viver .

Origineel

De tanto correr pela vida sem rumo. Me esqueci que na vida se vive um momento. De tanto querer ser em tudo o primeiro. Esqueci de viver os detalhes pequenos. De tanto brincar com os meus sentimentos. Vivendo de aplausos envolto em sonhos. De tanto cantar minhas canções ao vento. Já não sou como eu fui. Já não sei o que sinto. Me esqueci de viver. Me esqueci de viver. Me esqueci de viver. Me esqueci de viver. De tanto cantar ao amor e a vida. Eu fique sem amor uma noite de um dia. De tanto brincar com quem eu mais queria. Eu perdi sem querer o melhor que eu tinha. De tanto ocultar a verdade com mentiras. Enganei sem saber que era eu quem perdia. De tanto esperar o que eu nunca oferecia. Hoje eu vivo a chorar. O que eu sempre temia. Me esqueci de viver. Me esqueci de viver. Me esqueci de viver. Me esqueci de viver. De tanto correr pra roubar tempo ao tempo. Esquecendo até dos melhores amigos. De tanto lutar sem pensar no fracasso. Descobri sem querer. Que eu vivi sem motivo. Me esqueci de viver. Me esqueci de viver. Me esqueci de viver. Me esqueci de viver

 

Vertaling

Van zo doelloos door het leven te rennen. Ik vergat dat je in het leven een moment leeft. Van zo graag overal de eerste in te willen zijn. Ik vergat de kleine details te beleven. De tanto brincar com os meus sentimentos. Vivendo de aplausos envolto em sonhos. Van zoveel zingen van mijn liedjes tegen de wind. Ik ben niet meer zoals ik was. Weet niet meer wat ik voel. Ik vergat te leven. Ik vergat te leven. Ik vergat te leven. Ik vergat te leven Van zoveel zingen tot liefde en leven. Op een nacht op een dag had ik geen liefde meer. Van zo veel spelen met degene die ik het liefst wilde. Ik verloor zonder het beste te willen wat ik had. Van zo veel de waarheid verbergen met leugens. Ik speelde vals zonder te weten dat ik het was die verloor. Van zo veel te verwachten wat ik nooit heb aangeboden. Vandaag leef ik huilend. Waar ik altijd bang voor was. Ik vergat te leven. Ik vergat te leven. Ik vergat te leven. Ik vergat te leven. Zo snel rennen om tijd van tijd te stelen Zelfs de beste vrienden vergeten. Zo hard vechten zonder aan falen te denken. Ik ontdekte het zonder het te willen. Dat ik leefde zonder reden. Ik vergat te leven. Ik vergat te leven. Ik vergat te leven Ik vergat te leven