Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leonardo Songtekst: mil perdões

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leonardo - mil perdões ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mil perdões? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leonardo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leonardo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mil perdões .

Origineel

Minha vontade é pegar. O rumo da estrada e voltar pra você. Meu coração não aguenta mais sofrer. Saudade aperta meu peito. Choro toda hora só de imaginar. Outra pessoa no meu lugar. Sei que errei, mas quero voltar. É com você que eu quero ficar. Mil perdões, meu amor. Eu só sei te amar. Andei por tantos lugares. E vi em todos os olhares. Um jeito seu de me olhar. Mil perdões, meu amor. Eu só sei te querer. A vida veio me mostrar. Onde é o meu lugar. Pra sempre junto de você

 

Vertaling

Mijn wil is om te nemen. De richting van de weg en terug naar jou. Mijn hart kan niet meer lijden aan. Saudade knijpt in mijn borst. Ik huil de hele tijd bij de gedachte alleen al. Iemand anders in mijn plaats. Ik weet dat ik een fout heb gemaakt, maar ik wil terugkomen. Het is bij jou dat ik wil blijven. Duizend maal excuus, mijn liefste. Ik weet alleen hoe ik van je moet houden. Ik ben door zoveel plaatsen gelopen. En ik heb in elke blik gezien jouw manier van kijken naar mij. Duizend maal excuus, mijn liefste. Ik weet alleen hoe ik van je moet houden. Het leven kwam om me te laten zien Waar ik thuishoor Voor altijd naast je