Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leonardo Songtekst: parei na contramão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leonardo - parei na contramão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van parei na contramão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leonardo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leonardo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals parei na contramão .

Origineel

Vinha voando no meu carro quando vi pela frente. Na beira da calçada um broto displicente. Joguei o pisca-pisca para a esquerda e entrei. A velocidade que eu vinha não sei. Pisei no freio obedecendo ao coração. E parei... parei na contra-mão. O broto displicente nem sequer me olhou. Insisti na buzina mas não funcionou. Segue o broto seu caminho sem me ligar. Pensei por um momento que ela fosse parar. Arranquei à toda e sem querer. Avancei o sinal... o guarda apitou. O guarda muito vivo de longe me acenava. E pela cara dele eu vi que não gostava. Falei que foi cupido quem me atrapalhou. Mas minha carteira pro xadrez levou. Oh, acho que esse guarda nunca se apaixonou. Pois minha carteira o malvado levou. Quando me livrei do guarda o broto não vi. Mas sei que algum dia ela vai voltar. E a buzina desta vez eu sei que vai funcionar. O guarda muito vivo de longe me acenava. E pela cara dele eu vi que não gostava. Falei que foi cupido quem me atrapalhou. Mas minha carteira pro xadrez levou. Oh, acho que esse guarda nunca se apaixonou. Pois minha carteira o malvado levou. Quando me livrei do guarda o broto não vi. Mas sei que algum dia ela vai voltar. E a buzina desta vez eu sei que vai funcionar...

 

Vertaling

Ik vloog in mijn auto toen ik het van de voorkant zag. Aan de rand van de stoep een achteloze spruit. Ik gooide het knipperlicht naar links en ging naar binnen. Ik weet niet hoe snel ik ging. Ik trapte op de rem, gehoorzaam aan mijn hart. En ik stopte... ik stopte in de verkeerde richting. De onvoorzichtige spruit keek me niet eens aan. Ik drong aan op de claxon, maar het werkte niet. De spruit gaat zijn weg zonder op mij te letten. Ik dacht even dat ze zou stoppen. Ik trok het er per ongeluk uit. Ik reed door het licht... de bewaker piepte. De bewaker, heel levendig van ver, zwaaide naar me. En aan zijn gezicht te zien vond hij het niet leuk. Ik zei hem dat het Cupido was die me in de weg stond. Maar mijn portemonnee om te schaken nam. Oh, ik denk dat deze bewaker nooit verliefd is geworden. Voor mijn portemonnee de boze nam. Toen ik de bewaker wegdeed, zag de knop het niet. Maar ik weet dat ze op een dag terug zal komen. En de hoorn deze keer weet ik dat het zal werken De bewaker zwaaide heel levendig uit de verte naar me. En aan zijn gezicht zag ik dat hij het niet leuk vond. Ik zei dat het Cupido was die me in de weg stond. Maar mijn portemonnee om te schaken nam. Oh, ik denk dat deze bewaker nooit verliefd is geworden. Voor mijn portemonnee de boze nam. Toen ik de bewaker wegdeed, zag de knop het niet. Maar ik weet dat ze op een dag terug zal komen. En de hoorn deze keer weet ik dat het zal werken...