Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: leonardo Songtekst: último adeus

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: leonardo - último adeus ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van último adeus? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van leonardo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van leonardo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals último adeus .

Origineel

Esta é a última vez que lhe vejo. Somente vim dizer adeus e partir. Não vou nem sequer pedir lhe um beijo. Sei que seria inútil pedir. Não precisa mais virar-me o rosto. Nem tratar-me com desprezo assim. Sei que em seu coração tem outro. Não existe mais lugar pra mim. Perdi a ilusão da vida por que. Seus carinhos para sempre eu perdi?. Os meus sonhos de amor morreu. Quando no seu coração eu morri

 

Vertaling

Dit is de laatste keer dat ik je zie. Ik kwam alleen om afscheid te nemen en te vertrekken. Ik zal je niet eens om een kus vragen. Ik weet dat het nutteloos is om te vragen. Je hoeft je gezicht niet meer van me af te wenden. of me met zo'n minachting behandelen. Ik weet dat je een ander in je hart hebt. Er is geen plaats meer voor mij. Ik heb de illusie van het leven verloren omdat Je liefkozingen heb ik voor altijd verloren Mijn dromen van liefde stierven Toen ik in je hart stierf