Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: les baxter Songtekst: temptation

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: les baxter - temptation ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van temptation? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van les baxter! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van les baxter en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals temptation .

Origineel

You came, I was alone I should have known you were temptation You smiled, luring me on My heart was gone, you were temptation It would be thrilling If you were willing If it can never be Pity me for you are temptation and I am yours Here is my heart, take it and say We'll never part I'm just a slave Only a slave to you, temptation You were born to be kissed I can't resist. You are temptation and I am yours Here is my heart, take it and say We'll never part I'm just a slave Only a slave to you, temptation

 

Vertaling

Jij kwam, ik was alleen Ik had moeten weten dat je verleiding was Je glimlachte, lokte me verder Mijn hart was weg, jij was verleiding Het zou opwindend zijn Als je gewillig was Als het nooit zo kan zijn Heb medelijden met me want jij bent de verleiding en ik ben de jouwe Hier is mijn hart, neem het en zeg We zullen nooit scheiden Ik ben slechts een slaaf Alleen een slaaf van jou, verleiding Je bent geboren om gekust te worden Ik kan het niet weerstaan. Jij bent verleiding en ik ben de jouwe Hier is mijn hart, neem het en zeg We'll never part Ik ben slechts een slaaf Alleen een slaaf van jou, verleiding