Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: les elgart Songtekst: spanish eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: les elgart - spanish eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van spanish eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van les elgart! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van les elgart en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals spanish eyes .

Origineel

Blue Spanish eyes Teardrops are falling from your Spanish eyes Please, please don't cry This is just adios and not goodbye Soon I'll return Bringing you all the love your heart can hold Please say "Si, si" Say you and your Spanish eyes will wait for me Blue Spanish eyes Prettiest eyes in all of Mexico True Spanish eyes Please smile at me once more before I go Soon I'll return Bringing you all the love your heart can hold Please say "Si, si" Say you and your Spanish eyes will wait for me Say you and your Spanish eyes will wait for me

 

Vertaling

Blauwe Spaanse ogen De tranen vallen van je Spaanse ogen Alsjeblieft, huil niet Dit is slechts adios en geen vaarwel Spoedig zal ik terugkeren Ik breng je alle liefde die je hart kan bevatten Zeg alsjeblieft "Si, si" Zeg jij en je Spaanse ogen zullen op me wachten Blauwe Spaanse ogen De mooiste ogen van heel Mexico Echte Spaanse ogen Lach nog één keer naar me voor ik ga Binnenkort kom ik terug Ik breng je alle liefde die je hart kan bevatten Zeg alsjeblieft "Si, si" Zeg dat jij en je Spaanse ogen op me zullen wachten Zeg dat jij en je Spaanse ogen op me zullen wachten