Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: les fradkin Songtekst: back in the u.s.s.r.

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: les fradkin - back in the u.s.s.r. ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back in the u.s.s.r.? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van les fradkin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van les fradkin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back in the u.s.s.r. .

Origineel

Flew in from Miami Beach BOAC Didn't get to bed last night Oh, the way the paper bag was on my knee Man, I had a dreadful flight I'm back in the USSR You don't know how lucky you are, boy Back in the USSR, yeah Been away so long I hardly knew the place Gee, it's good to be back home Leave it till tomorrow to unpack my case Honey disconnect the phone I'm back in the USSR You don't know how lucky you are, boy Back in the US Back in the US Back in the USSR Well the Ukraine girls really knock me out They leave the west behind And Moscow girls make me sing and shout That Georgia's always on my my my my my my my my my mind Oh, come on Hu hey hu, hey, ah, yeah yeah, yeah, yeah I'm back in the USSR You don't know how lucky you are, boys Back in the USSR Well the Ukraine girls really knock me out They leave the west behind And Moscow girls make me sing and shout That Georgia's always on my my my my my my my my my mind Oh, show me round your snow peaked mountain way down south Take me to you daddy's farm Let me hear you balalaika's ringing out Come and keep your comrade warm I'm back in the USSR Hey, You don't know how lucky you are, boy Back in the USSR Oh, let me tell you honey

 

Vertaling

Overgevlogen van Miami Beach BOAC Ik ben vannacht niet naar bed gegaan. Oh, de manier waarop de papieren zak op mijn knie zat Man, ik had een vreselijke vlucht Ik ben terug in de USSR Je weet niet hoeveel geluk je hebt, jongen Terug in de USSR, ja Ik ben zo lang weggeweest dat ik de plek nauwelijks kende Goh, het is goed om weer thuis te zijn. Laat het tot morgen wachten om mijn koffer uit te pakken. Schat, maak de telefoon los. Ik ben terug in de USSR. Je weet niet hoeveel geluk je hebt, jongen. Terug in de VS. Terug in de VS. Terug in de USSR Nou, de Oekraïense meisjes maken me echt gek. Ze laten het westen achter zich En de meisjes van Moskou laten me zingen en schreeuwen That Georgia's always on my my my my my my my my Oh, kom op Hu hey hu, hey, ah, yeah yeah, yeah, yeah Ik ben terug in de USSR Jullie weten niet hoeveel geluk jullie hebben, jongens Terug in de USSR Nou, de Oekraïense meisjes maken me echt gek Ze laten het westen achter zich En de meisjes van Moskou laten me zingen en schreeuwen Dat Georgië is altijd in mijn mijn mijn mijn mijn mijn mijn gedachten Oh, laat me je berg met sneeuwtoppen zien berg in het zuiden Neem me mee naar je vaders boerderij Laat me je balalaika's horen rinkelen Kom en houd je kameraad warm Ik ben terug in de USSR Hé, je weet niet hoeveel geluk je hebt, jongen Terug in de USSR Oh, laat me je vertellen schat