Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: les paul Songtekst: i can't get started

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: les paul - i can't get started ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can't get started? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van les paul! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van les paul en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can't get started .

Origineel

I've flown around the world in a plane I've settled revolutions in Spain And the North Pole I have charted Still I can't get started with you On the golf course, I'm under par Metro Goldwyn have asked me to star I've got a house, a showplace Still I can't get no place with you 'Cause you're so supreme Lyrics I write of you, I dream Dream day and night of you And I scheme just for the sight of you Baby, what good does it do? I've been consulted by Franklin D Greta Garbo has had me to tea Still I'm broken-hearted 'Cause I can't get started with you

 

Vertaling

Ik ben de wereld rondgevlogen in een vliegtuig Ik heb revoluties in Spanje geregeld En de Noordpool heb ik in kaart gebracht Toch kan ik niet met jou beginnen Op de golfbaan, ben ik onder par Metro Goldwyn heeft me gevraagd de hoofdrol te spelen Ik heb een huis, een showplaats Still I can't get no place with you 'Cause you're so supreme Teksten die ik over je schrijf, ik droom Droom dag en nacht van jou And I scheme just for the sight of you Baby, what good does it do? Ik ben geraadpleegd door Franklin D Greta Garbo heeft me op de thee gehad Still I'm broken-hearted 'Cause I can't get started with you